۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
15:05
کد خبر : 9239666
۲۱:۱۷

۱۳۹۹/۰۲/۲۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین خبر داد

لزوم تشکیل کارگروه سلامت روانی و معنوی در دوران پسا کرونا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در شرایط فعلی تاب آوری معنوی و روانشناختی، سوگ و ختلال‌های اضطرابی بسیار ضروری است و باید کارگروه سلامت روانی و معنوی تشکیل شود تا بتوانیم از این دوران به خوبی عبور کنیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، پیمان نامداری درجلسه کارگروه تخصصی امور اجتماعی اجتماعی و فرهنگی، سلامت و خانواده استان قزوین که به ریاست هدایت اله جمالی پور برگزار شد بیان کرد: باید به فکر آسیب‌های روانی در دوران پساکرونا باشیم و برای رفع آنها برنامه ریزی و چاره اندیشی کنیم.

 

وی گفت: باید اقدامات روانشناختی و روانشناسی برای پیشگیری از بروز و تشدید مشکلات روحی و روانی ناشی از قرنطینه و مدیریت استرس و نگرانی ناشی از ابتلا به بیماری در میان آحاد جامعه به شکل فراگیر و منسجم صورت گیرد.

 

این مسوول اظهار کرد: ظهور یک بیماری ناشناخته و مبهم بی‌شک در هر جامعه‌ای سبب اضطراب و تنش می‌شود که میزان این تنش و اضطراب با ابتلا و همچنین بهبود بیماری تداوم می‌یابد.

 

نامدار با بیان اینکه در دوران پسا کرونا سبک زندگی از حالت گذشته خود تغییر پیدا می‌کند، افزود: باید تا جای ممکن کارهایی را انجام دهیم که حال ما را بهتر کند و ترس و واهمه از بیماری و عوارض ناشی از آن کمتر شود.

 

این مسوول تاکید کرد: در شرایط فعلی تاب آوری معنوی و روانشناختی، سوگ و اختلال‌های اضطرابی بسیار ضروری است و باید کارگروه سلامت روانی و معنوی تشکیل شود تا بتوانیم از این دوران به خوبی عبور کنیم.

 

وی اضافه کرد: برای مقابله با مسائل روانی ناشی از بیماری کرونا باید تیم‌های تخصصی و روان شناسانی تشکیل شده و جهت ارائه خدمات روانی و اجتماعی به شهروندان وارد عمل شوند.

 

نامداری با اشاره به رویکرد دانشگاه علوم پزشکی در خصوص سلامت روانی پساکرونا، تصریح کرد: بعد از شیوع کرونا تیم سلامت روانی دانشگاه فعالیت خود را از ۱۵ فروردین آغاز کرد و موضوع افزایش تاب آوری روانی به صورت یک پکیج آماده ابلاغ شد.

 

وی ادامه داد: تیم روانشناختی دانشگاه طی این مدت ۱۱۲ مورد مشاوره ۶ ساعته را برای خانواده متوفیان کرونا برگزار کرده تا خانواده‌ها بتوانند سیر بازگشت به زندگی را با کمترین آسیب داشته باشند.

 

این مسوول گفت: همچنین ۲۳۷ مورد مشاوره برای افراد بهبود یافته و  ۵۸۲ مورد برای خانواده‌های درگیر با این بیماران انجام شده و سامانه ۴۰۳۰ در استان به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی است.

 

وی یادآور شد: تشکیل کارگروه سلامت روانی و معنوی در این دوران کمک شایانی به بازگشت جامعه به شرایط عادی با توجه به آموزه‌های دینی و اعتقادی خواهد کرد.

 

نامداری با بیان اینکه شرایط موجود در جامعه به یک عزم جهادی و همگانی نیاز دارد، افزود: با توجه به حساسیت موضوع در جامعه، باید با کنترل جو روانی برای آموزش و فرهنگ سازی بین خانواده‌ها در دوران پسا کرونا اقدام کنیم.

 

۱۰۱۰/پ۳۰/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید