سلامتی مردم عسلویه باید خط قرمز مدیران باشد
به گزارش خبرگزاری بسیج از عسلویه، سکینه الماسی با اشاره به اینکه بیش از ۱۰۰ هزار نفر در همسایگی تاسیسات صنعتی زندگی میکنند، اظهار داشت: حدود ۶۰ هزار نفر در طرحها مشغول به کار هستند و ۴۰ هزار نفر جمعیت بومی عسلویه را تشکیل میدهند.
وضعیت آلودگی هوا، آب و خاک در عسلویه بحرانی است.
نماینده جنوب استان بوشهر در خصوص آلودگی هوا، آب و خاک در عسلویه، بیان داشت: وضعیت آنچنان حاد است که معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست میگویند مردم در عسلویه یا باید بمیرند یا بروند.
ضرورت احداث ایستگاه پایش زیست محیطی در منطقه آلوده عسلویه وجود دارد.
نماینده مردم جنوب استان با بیان اینکه استاندار در سفر اخیر خود به عسلویه وعدهی راه اندازی ایستگاه پایش زیست محیطی داده است، گفت: ایستگاه پایش زیست محیطی حداقل گام لازم و ضروری در منطقه آلوده عسلویه است که باید در سالهای گذشته راه اندازی میشد، امیدوارم این اقدام به زودی انجام شود.
جمع آوری فلرها با سرعت بیشتری انجام شود عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جمع آوری فلرها، افزود: سرعت کار جمع آوری فلرها در مقایسه با حجم آلودگی عسلویه کند است و امیدوارم وزیر نفت در خصوص این موضوع مهم دستور ویژهای صادر کند.
الماسی با تاکید بر اینکه سلامتی مردم باید خط قرمز همهی مدیران باشد، خاطرنشان کرد: باید شاهد اقدامات عملی در کاهش الودگی باشیم به نحوی که برای مردم ملموس باشد.
وی ادامه داد: طبق گفتهی قانونگذار صنایع آلاینده باید یک درصد تولیدات خود را بابت الایندگی جریمه دهند، اما متاسفانه این الزام قانونی فاقد بازدارندگی مناسب است.
محیط زیست باید به سازمانی مستقل از دولت تبدیل شود.
الماسی با بیان اینکه تا زمانی که محیط زیست بخشی از بدنه ی دولت است، نمیتواند با اقدامات ضد محیط زیستی مقابله کند، گفت: محیط زیست باید به سازمانی مستقل از دولت تبدیل شود تا با خاطری آسوده به وظایف ذاتی خود عمل کند.
انتهای خبر/
منبع: خانه ملت