خبرهای داغ:
رئیس بهزیستی شهرستان نهاوند خبر داد

وجود ۱۲ هزار کودک ۳ تا ۶ سال در نهاوند

رئیس بهزیستی شهرستان نهاوند گفت: در حال حاضر ۱۲ هزار کودک ۳ تا ۶ سال در شهرستان نهاوند داریم، اما متاسفانه خانواده‌ها نسبت به اجرای بینایی سنجی آنچنان که باید اهمیت نمی‌دهند.
کد خبر: ۹۰۶۶۵۳۵
|
۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۴

وجود ۱۲ هزار کودک ۳ تا ۶ سال در نهاوندبه گزارش خبرگزاری بسیج از نهاوند، محمد محمدی در نشست با اصحاب رسانه در خصوص تنبلی چشم و اهمیت پیشگیری از آن اظهار داشت: تنبلی چشم یکی از علل نابینایی و کم بینایی خفیف تا شدید است و به عبارت کلی‌تر تنبلی چشم شایع‌ترین علت نابینایی در کودکان است که با تشخیص به موقع قابل درمان است .

وی افزود: در صورتی که اشکال دید کودک، قبل از پنج سالگی تشخیص داده شود و تحت درمان قرار بگیرد، حتی اگر در این مدت تنبل شده باشد با درمان به موقع، بینایی کامل به دست می‌آید، بنابراین بهترین سن برای درمان تنبلی چشم زیر پنج سالگی است .

رئیس بهزیستی شهرستان نهاوند تصریح کرد: در حال حاضر ۱۲ هزار کودک ۳ تا ۶ سال در شهرستان نهاوند داریم، اما متاسفانه خانواده‌ها نسبت به اجرای بینایی سنجی آنچنان که باید اهمیت نمی‌دهند.

وی گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ بینایی سنجی در سال ۹۶ و در سال ۹۷ باید ۷ هزار مورد انجام شود.

محمدی از شایع‌ترین عوامل ایجاد کننده تنبلی چشم را برشمرد و گفت: تنها راه پیشگیری از «تنبلی چشم» تشخیص به موقع عوامل ایجاد کننده آن است و از آنجا که بسیاری از این عوامل برای خانواده ها ناشناخته است، چشم همه کودکان باید حداقل سه بار قبل از دبستان(۳ تا ۴ سالگی، ۴ تا ۵ سالگی و ۵ تا ۶ سالگی) در زمان‌های مختلف معاینه شود .

وی با اشاره به اینکه معلولیت‌های فردا، ریشه در غفلت‌های امروز دارد، اظهار داشت: پایگاه‌های دائمی سنجش بینایی در تمام طول سال آماده معاینه دید کودکان ۳ تا ۶ ساله در سراسر کشور است که شهرستان نهاوند از این مهم نیز برخوردار است.

رئیس بهزیستی شهرستان نهاوند در ادامه با اشاره به هفته کودک گفت: در حال حاضر ۴۵ مهد کودک در نهاوند است که ۹ مهد کودک شهری و ۳۷ مورد دیگر مهدهای روستایی هستند .

وی افزود: یارانه غذای گرم سال گذشته در مهدها هزینه شد و امسال هم به مهدهای روستایی و برخی مهدهای شهر نیز یک وعده غذای گرم می‌دهیم.

محمدی تصریح کرد: ظرفیت راه‌اندازی ۲۰ مهد دیگر با داشتن مدرک مرتبط در شهرستان را داریم و البته تنها مشکل مهد کودک‌های ما در روستاها مشکل مکان است .

وی در ادامه عنوان کرد: در بحث جمع‌آوری تکدی‌گرها و کمک‌رسانی، کسانی که تمکن مالی ندارند کمیته امداد و بهزیستی هست اما تکدی‌گری حمایت نمی‌شود و از مردم می‌خواهیم که به متکدی‌ها کمک نکنند مانع آسیب‌های اجتماعی شویم.

رئیس بهزیستی شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه خانواده‌ها مشاوره‌های ژنتیکی قبل از ازدواج را جدی بگیرند، بیان داشت: ازدواج‌های فامیلی در نهاوند زیاد است که منجر به تولد فرزند معلول می‌شود و اگر آموزش‌ها و آگاهی‌های قبل از ازدواج و مشاوره‌های ژنتیکی را رعایت و انجام ندهند به مشکلات زیادی برخواهند خورد که یکی از این مشکلات که حدود پنج درصد از ازدواج‌های فامیلی به آن تعلق دارد، تولد کودک معلول است .

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار