به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور در این جلسه گفت: تعریف ما از پزشکی، پرستاری و همه کادر درمانی، انسانی متخصص و مجهز به علم روز است که دارای نیّتی الهی و منشی جهادی باشد که در واقع این نیّت الهی فصل تفاوت ما با سایر مکاتب است.
دکتر مجید احمدی افزود: اگر این سه ضلع مثلّث با هم کامل شود ما به یک پزشکی طیبه می رسیم که پزشکی طیبه در واقع همان حکمت است.
وی تصریح کرد: در تاریخ طب و پزشکی، پیش از آن که مفاهیم جدید امروزی در علم پزشکی شکل بگیرد پزشک را با نام طبیب می شناختند و در واقع پزشک به معنای واقعی، یک حکیم بود که همین مسئله حکمت باعث می شد که دست، نگاه و کلام پزشک واسطه شفا شود و این مسئله در فقه و در تفکر ما نیز کاملاً پذیرفته شده است.
جانشین بسیج جامعه پزشکی کشور در ادامه به تشریح طرح شهید رهنمون پرداخت و گفت: در این طرح، درمانگر، کادر درمانی و بسیجی جامعه پزشکی ما علاوه بر درمانگری و زدودن درد بیمار و آموزش های بهداشتی و درمانی به او با برقراری ارتباط موثرتر و عمیق تر با خدمت گیرنده، محتویات و پیام های اعتقادی و فرهنگی را نیز به او انتقال داده و باعث تصحیح سبک زندگی افراد در جهت ارتقای سلامت جامعه می شود.
فرمانده سپاه امام صادق (ع) نیز در این جلسه گفت: اگر ما علوم مختلف را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دهیم می بینیم که در علوم بشری، پزشکی از سرآمد و از اثربخش ترین علومی است که تاکنون در جوامع مختلف بشری امتحان خوبی پس داده است.
سردار علی رزمجو اظهار کرد: انسان ها در عرصه های مختلف هم از لحاظ روانی، هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ مسائل زیست عمومی نیاز به سلامت دارند که این سلامت در تشخیص پزشکان رقم می خورد.
انتهای خبر/