بازخوانی عملیات «والفجر 2» در یک نگاه

بیست و نهم تیر ماه سال 62 ساعت 11 شب قرارگاه مشترک بود، رمز عملیات «یا الله یا الله» بود و فجر دیگری در پرونده دفاع مقدس رقم خورد.
کد خبر: ۸۸۹۷۵۱۹
|
۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۷
بازخوانی عملیات «والفجر 2» در یک نگاه

به گزارش خبرگزاری بسیج از تویسرکان، بیست و نهم تیر ماه سال 62 ساعت 11 شب قرارگاه مشترک بود، رمز عملیات «یا الله یا الله» بود و فجر دیگری در پرونده دفاع مقدس رقم خورد.

اولین عملیات به منظور تبیه متجاوز در شمال غرب کشور در منطقه عمومی پیرانشهر «ثمرچین» و پادگان «حاج عمران» و نبرد با صخره های بلند و قله های 2525، 2435 و 2519 با هدف و دسترسی به جاده اصلی شمال عراق به جنوب و محاصره سد دربندی خان صورت گرفت.

24 گردان از چند تیپ و لشکر گوش به فرمان ولی امر خود آماده جان فشانی بودند.

عملیات حدود 15 روز طول کشید و در چندین مرحله ادامه داشت و نهایتا در 15مرداد ماه به یاری خداوند به اهداف مورد نظر رسیده و خساراتی به دشمن وارد شد که تلفات بعثیان حدوداً 4 هزار کشته و زخمی 165 اسیر بود.

از آنجایی که فشار به نیروی دشمنان زیاد بود دشمن دست به جنایات جدیدی زده و برای اولین بار در غرب کشور از سلاح های مخرب شیمیایی استفاده و چندین شهر و روستا را بمباران کرد و حوادثی تلخ به وجود آمد.

از نتایج این عملیات 200 کیلومتر مربع از خاک عراق تصرف و یکی از راه‌های تردد ضد انقلاب به کشور مسدود شد.

گرامی باد نام و نام همه حماسه آفرینان این نبرد بزرگ به ویژه شهدای گرانقدر و رزمندگان انصار الحسین(ع) که از دیار الوند ظهور کردند و در قالب تیپ تازه تاسیس 132 انصار خوب درخشیدند و گردان 153 تویسرکان به فرماندهی «حاج محسن عینعلی» فصل جدیدی را در دفاع مقدس در پرونده خوبان به ثبت رساند.

یادشان گرامی و روحشان شاد فاتحان این نبرد به ویژه سعید بیات، ابراهیم زنگنه، حاج قربان سوری، احمد جامه دور، محمد ولی شکوهی، فریدون سامنی، محسن حمزه ای، حسن نانکلی، قاسم آغاسی، حسین گمار وعلی بختیاری که از دیار حیقوق نبی(ع) برای ما افتخار آفریدند.

راوی دفاع مقدس جلیل سوری

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار