وی با اشاره به مرحله اول این عملیات گفت: رزمندگان اسلام توانستند مقداری از جاده اهواز به خرمشهر از کیلومتر ۶۸ تا ۱۰۳جاده اهواز به خرمشهر را به تصرف در بیاورند و تثبیت کنند و مرحله دوم عملیات نیز در شامگاه ۱۶اردیبهشت ماه آغاز شد و در ادامه همان جاده اهواز به خرمشهر مناطق جفیر و هویزه آزاد شدند.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر گفت: در مرحله سوم عملیات در ۱۹اردیبهشت انجام شد که توفیقی حاصل نشد و رزمندگان نتوانستند موفقیتی کسب کنند و در مرحله چهارم عملیات در شامگاه اول خرداد ماه ۶۱ آغاز شد که این روز را روز «مقاومت، ایثار و پیروزی» نامگذاری کردند.
وی افزود: در این عملیات ۱۸۰ کیلومتر از خط مرزی و ۵ هزار و ۳۸ کیلومتر از مناطق تحت اشغال آزاد شد در عین حال نقاطی همچون شلمچه و طلاییه در اشغال دشمن باقی ماند که در عملیات های بعدی آزاد شدند.
ابراهیمی با اشاره به خسارتهای وارده به دشمن گفت: انهدام ۲۰هواپیما،۵۰تانک و نفربر ،۲۰۰خودرو و ۳۰توپ بود و همچنین تلفاتی که دشمن متحمل شد شامل ۱۶هزار کشته و ۱۹هزار اسیر بود که در این عملیات تلفات سنگینی را دشمن متحمل شد.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره فرمانده قهرمان سپاه همدان شهید «شهبازی»عنوان کرد:این شهید بزرگوار یک روز قبل از فتح خرمشهر به شهادت رسید.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند «خرمشهرها در پیش است»، گفت: دشمنان دست از دشمنی بر نمیدارند و امروز نیز نه در میدان جنگ بلکه در میدانی که از جنگ نظامی سخت تر است در حال مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.
وی ابراز داشت: جوانان ما باید بدانند هر کاری که انجام می دهند باید برای رضای خدا باشد چراکه هر کاری که برای رضای خدا باشد خستگی و دلسردی ندارد و همه ما سربازان برای دفاع از انقلاب آماده ایم.
انتهای پیام/