ممیزی و انتقال تجارب منجربه ارتقاء سطح مديريت شركتها میشود
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، مسعود قنبرزاده صبح امروز در مراسم افتتاحیه دومین ممیزی یکپارچه صنعت برق در همدان ضمن تسلیت ایام سوگوری امام حسین(ع) اظهار داشت: ممیزی شرکتهای توزیع به منظور دستيابي به حصول اطمينان از ميزان اجرا، تحقق و پيشرفت كمي و كيفي ابلاغيهها، ضوابط و دستورالعملها و... است.
وی افزود: توسعه و ارتقاء سطح مديريت شركتها از طريق ممیزی، شناسايي عدمانطباقها، انتقال تجارب و آشناسازي آنان با روشها، رويكردها و رويههاي برتر ميتواند به اعتلاي مديريت شركتها منجر شود.
مدیرکل دفتر توسعه مدیریت و بهرهوری شرکت توانیر تصریح کرد: این دوره از مميزي صنعت برق به صورت متمرکز در تمام عرصهها و حوزهها انجام میشود.
وی با اشاره به مدت زمان سه روزه ممیزی در شرکت توزیع نیروی برق استان همدان ابراز داشت: طی دو روز ممیزی و روز سوم نیز ممیزی عرصه فنی انجام میشود.
قنبرزاده با بیان اینکه ممیزی صنعت برق با هدف بازرسی و ارزیابی انجام نمیشود، گفت: این فرایند اطمینان از تحقق و اجرای درست ضوابط در شرکت و یک نقش نظارتی توانیر برای شرکتهای زیرمجموعه است که از طریق نمایندگانی از 14 شرکت در شرکت توزیع نیروی برق استان همدان انجام میشود.
وی عنوان کرد: طی ممیزی انجام ضوابط و دستورالعملهای ابلاغ شده مورد پایش قرار میگیرد و در صورتی که ضعفی در دستورالعمل وجود داشته باشد نسبت به بازنگری آن اقدام شود.
مدیرکل دفتر توسعه مدیریت و بهرهوری شرکت توانیر تصریح کرد: شناسايي و رفع تمام مصاديق عدم انطباقها در راستاي اجراي ضوابط در شركتهاي زيرمجموعه و انتقال تجارب شرکتها به یکدیگر که به عنوان یک بنچمارک در شرکتهای توزیع مطرح شود از دیگر اهداف ممیزی است.
وی با اشاره به 7 عرصهای که مورد ممیزی قرار میگیرد، یادآور شد: در عرصه منابع انسانی و تحقیقات 10 حوزه شامل فاوا، نظام پرداخت، تحقیقات، انگیزش، سازماندهی، سیستمهای مدیریت، بهرهوری، برنامهریزی و نیروی انسانی، آموزش و تأمین مدیریت ممیزی میشود.
قنبرزاده گفت: برنامهریزی، هماهنگی توزیع، مجمع عمومی، حقوقی، روابط عمومی و مالی و پشتیبانی نیز دیگر عرصههایی که در حوزههای مختلف مورد ممیزی قرار میگیرند.
انتهای پیام/