مدیر پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان خبر داد

مصرف 605 میلیون لیتر انواع فرآورده نفتی مایع در همدان

مدیر پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان گفت: در نیمه نخست امسال بیش از 605 میلیون لیتر از انواع فرآورده نفتی مایع در استان همدان توزیع شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 31 درصد کاهش داشته است.
کد خبر: ۸۷۵۵۲۸۴
|
۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۱

صادق فریدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان اظهار داشت: در نیمه نخست امسال بیش از 605 میلیون لیتر از انواع فرآورده نفتی مایع در استان همدان توزیع شده که این رقم در مقایسه با میزان مصرف سال گذشته که 880 میلیون لیتر همین بازه زمانی بوده نشان از کاهش 31 درصدی مصرف دارد.

وی با اشاره به قابل توجه بودن میزان کاهش مصرف 6 ماهه امسال فرآورده‌ها نسبت به سال گذشته افزود: از آنجایی که سوخت مصرفی نیروگاه شهید مفتح، از نفت کوره به گاز طبیعی فشرده تبدیل شده، بخش زیادی از این کاهش مصرف مربوط به همین فرآورده است.

مدیر پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان ادامه داد: مصرف بنزین در این منطقه در 186 روز ابتدای سال، 245میلیون و 814 هزار لیتر بوده که در مقایسه با مصرف سال گذشته در همین بازه زمانی که 242 میلیون و 373 هزار لیتر بوده، مصرف این نوع فرآورده 1.4درصد افزایش یافته است.

وی آمار بنزین مصرفی در بخش حمل و نقل در ناحیه مرکزی منطقه همدان را در طول بهار و تابستان سال جاری 109 میلیون و 211 هزار لیتر عنوان کرد و یادآور شد: در همین بازه زمانی و در همین بخش مصرفی و ناحیه در سال گذشته 106 میلیون و 508 هزار لیتر مصرف شده بود که با توجه به این آمارها شاهد افزایش 2.5درصدی مصرف هستیم.

فریدی عنوان کرد: در نیمه نخست امسال، 13میلیون و 306 هزار لیتر نفت سفید در این منطقه مصرف شده که با توجه به این آمار شاهد کاهش 6 درصدی در مصرف این فرآورده نسبت به مدت مشابه پارسال هستیم.

وی تصریح کرد: در بازه زمانی فوق نفت گاز مصرفی این منطقه نیز با 315میلیون و 802 هزار لیتر، کاهش 2 درصدی نسبت به 6 ماه نخست سال پیش داشته است.

مدیر پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان در خصوص نفت‌کوره مصرفی این منطقه نیز بیان کرد: در بازه زمانی یاد شده، در بخش‌های غیرنیروگاهی و نیروگاهی در مجموع 30 میلیون و 638 هزار لیتر نفت کوره در منطقه همدان مصرف شده که این مقدار نسبت به مدت مشابه پارسال، 89 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به پایش‌های مستمر کنترلی جایگاه‌ها، بیان کرد: جایگاه‌داران تعامل خوبی با شرکت داشته و با توجه به حجم بالای ورود گردشگر به استان در سال جاری با همکاری توانستیم خدمات مطلوبی به مراجعان ارائه دهیم.

فریدی خاطرنشان کرد: استان همدان از سویی جزو استان‌های سردسیر کشور و از سوی دیگر هدف گردشگری محسوب می‌شود، بنابراین تأمین و ذخیره‌سازی سوخت به میزان کافی از اولویت‌های همیشگی است که این منطقه همواره به آن توجه و اهتمام ویژه داشته و تمهیدات لازم برای این مهم در نظر گرفته‌ می شود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار