۲۶ / تير / ۱۴۰۴ - 17 July 2025
01:02
کد خبر : 9698567
۲۳:۵۲

۱۴۰۴/۰۴/۲۴
ملانوری شمسی:

مدیران باید خالق «نخستین‌ها» باشند/ نیمی از نیروی توسعه را زنان تشکیل می‌دهند

همدان-استاندار همدان گفت: مدیران در هر دوره مدیریتی باید خالق «نخستین‌ها» و «اولین‌ها» باشند و با استفاده از دانش و فناوری روز، به سمت خلاقیت و نوآوری حرکت کنند.
مدیران باید خالق «نخستین‌ها» باشند/ نیمی از نیروی توسعه را زنان تشکیل می‌دهند

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حمید ملانوری‌شمسی امروز در آئین افتتاحیه نخستین نمایشگاه توانمندی‌های بانوان کارآفرین استان همدان که در نمایشگاه بین‌المللی همدان برگزار شد، با اشاره به رویکرد مدیریت استان، تاکید کرد: مدیران در هر دوره مدیریتی باید خالق «نخستین‌ها» و «اولین‌ها» باشند و با استفاده از دانش و فناوری روز، به سمت خلاقیت و نوآوری حرکت کنند.

وی با تاکید بر اهمیت بحث اشتغال، معیشت و اقتصاد، این حوزه‌ها را پررنگ‌ترین و دارای اهمیت‌ترین مسائل کنونی کشور دانست و افزود: در راستای سیاست‌های کلی نظام و برنامه‌های توسعه کشور، به ویژه در برنامه هفتم پیشرفت، و در کنار شعارهای سال و تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری، همه توان کشور باید به سمت حل مسائل معیشتی و اقتصادی معطوف شود.

استاندار همدان، کار و کارآفرینی را از ارزشمندترین امور اعتقادی در مکتب اسلام دانست و تصریح کرد: برای ایجاد اشتغال، زیرساخت‌ها و ملزومات ویژه‌ای نیاز است. کارآفرینان باید مسیرهای نوینی را برای کسب‌وکار فراهم کنند و سرمایه‌های مالی و اقتصادی مردم نیز باید در مسیر تولید قرار گیرد.

وی با اشاره به شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» خاطرنشان کرد: برای تحقق این هدف بزرگ، همه اقشار جامعه، فارغ از جنسیت، سواد و سن، باید توان خود را به کار گیرند.

ملانوری‌شمسی عنوان کرد: در آمارها، نیمی از جمعیت ما را زنان و بانوان تشکیل می‌دهند؛ مگر می‌شود مدیری بخواهد به سمت توسعه و پیشرفت حرکت کند و در همان ابتدا نیمی از توان منابع انسانی جامعه که بزرگترین منبع توسعه است را نادیده بگیرد؟ این کار ابتر می‌ماند و غیرممکن است.

وی با اشاره به رشد چشمگیر زنان در حوزه‌های علم، دانش، تخصص، و کارآفرینی در سال‌های پس از انقلاب، تاکید کرد: این ظرفیت عظیم را نمی‌توان نادیده گرفت و باید از حضور و توانمندی‌های بانوان به طور جدی استفاده کرد.

استاندار همدان از این نمایشگاه به عنوان قطره‌ای از توانمندی‌های زنان استان یاد کرد و افزود: با وجود شرایط کنونی، همکاران ما این کار را رها نکردند و این نشان‌دهنده عزم جدی برای حمایت از تولید و کارآفرینی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های حمایتی استانداری از تولیدکنندگان و کارآفرینان اشاره کرد و گفت: برای مبارزه با اژدهای هفت‌سر فساد اقتصادی و قاچاق، راهکار اصلی افزایش تولید با کیفیت، قیمت مناسب، و متناسب با ذائقه و نیاز مردم است؛ اگر فضای عرضه نیازهای مردم را پر کنیم، جایی برای کالای قاچاق باقی نمی‌ماند.

ملانوری‌شمسی از تخصیص رایگان غرفه در نمایشگاه‌ها به ویژه نمایشگاه بهاره و نمایشگاه فعلی بانوان کارآفرین خبر داد و گفت: به زودی یک فضای بزرگ با ۱۱۰ مغازه و ۲ هزار متر مساحت در منطقه ۱۹ تهران، به مدت یک سال به صورت رایگان در اختیار تولیدکنندگان صنایع دستی، مشاغل خرد و خانگی قرار خواهد گرفت تا محصولات خود را در پایتخت عرضه کنند.

وی همچنین از رایزنی‌ها برای ایجاد نمایشگاه‌ها و فروشگاه‌ها در کشورهای مختلف از جمله رومانی، مجارستان، ازبکستان، قزاقستان و عراق خبر داد و بر لزوم اتصال تولید و عرضه محصولات به دانش روز و تکنولوژی تاکید کرد و از برنامه‌ریزی برای ایجاد پلتفرم‌ها و سکوهای مجازی برای عرضه محصولات کارگاه‌های خرد و مشاغل خانگی در سطح ملی و جهانی خبر داد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید