به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان از روابط عمومی دادگستری دزفول، مصطفی آباد روز شنبه بیان کرد: این پرونده که مربوط به اختلافی خانوادگی با ابعاد گسترده و پیچیده بود، پس از سالها پیگیری در راستای پویش ملی «به حرمت امام حسین(ع) میبخشم»، با تلاش دلسوزانه اعضای شعبه ۱۲ شورای حل اختلاف به سازش ختم شد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه طرفین این پرونده در تهران و دزفول ساکن بودند، این مصالحه را میتوان یکی از نمونههای درخشان کار جمعی در مسیر ترویج فرهنگ گذشت، اصلاح اختلافها و بازگشت آرامش به خانوادههای درگیر پروندههای سنگین کیفری دانست.
رییس دادگستری دزفول گفت: این پرونده مهم قتل عمدی سرانجام پس از ۱۱ سال پیگیری، با تلاش کارگروه ویژه رسیدگی به پروندههای قصاص در شورای حل اختلاف شهرستان دزفول منجر به صلح و گذشت شد.
وی با اشاره به رویکرد دستگاه قضایی در راستای ترویج فرهنگ صلح و سازش افزود: استفاده از ظرفیت مشارکتهای مردمی نقش کلیدی در کاهش آسیبهای اجتماعی و ایجاد صلح و سازش در پروندهها دارد.
آباد ضمن قدردانی از تلاش تمامی عوامل دخیل در این اقدام خداپسندانه، تاکید کرد: دستگاه قضایی دزفول با تمام توان از گسترش فرهنگ صلح، عفو و گذشت در جامعه حمایت میکند و مسیر حل و فصل مسالمتآمیز اختلافها را اولویت خود میداند.
به گزارش ایرنا، در سه ماهه نخست سال جاری ۱۶ پرونده قصاص نفس با تلاش شبانه روزی کارگروه ویژه قتل این شهرستان با کسب رضایت اولیای دم مختومه شد و این افراد از چوبه دار نجات یافتند.
رسیدگی به دعاوی مالی و غیرمالی، دعاوی مستاجر و موجر و تعدیل اجارهبها با توافق طرفین و همچنین مسائل خانوادگی از قبیل جهیزیه، مهریه و نفقه با رضایت طرفین در صلاحیت شوراهای حل اختلاف است.
بیش از ۷۰ درصد از پروندههای ورودی به شوراهای حل اختلاف دزفول از دی سال گذشته تاکنون به صلح و سازش ختم شده که این آمار ۳۰ درصد بیشتر از میانگین کشوری است.