۰۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 29 May 2025
00:28
کد خبر : 9690874
۲۲:۵۱

۱۴۰۴/۰۳/۰۵

تربیت و روایت‌گری، تنها راه صیانت از مسیر ظهور

معاون آموزش و تربیت سازمان بسیج اساتید کشور، با تشریح برنامه‌های کلان این سازمان، «نشست‌های صالحین»، «دوره‌های تربیت مدرس» و «شبکه‌سازی نخبگانی» را به عنوان راهبردهای اصلی مقابله با نفوذ نرم دشمنان معرفی کرد و گفت: در عصر جنگ ترکیبی، اگر ما روایت نکنیم، دیگران روایت خواهند کرد.

به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج،دکتر علی مرادزاده معاون تربیت و آموزش سازمان بسیج اساتید کشور ، امروز در دوازدهمین اجلاس سراسری مسئولین کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد با محوریت دانشگاهیان، مشارکت در سرمایه‌گذاری موانع و راهکارها که در مشهد در حال برگزاری است، با طرح این مسئله که انقلاب اسلامی، مطابق نقشه راه اولیه‌اش، باید به نهضت انتظار متصل شود، بر اهمیت روایت‌گری دقیق از منطق، هویت و اهداف این انقلاب تأکید کرد و گفت: در صورت غفلت از این مأموریت، راهزنان فکری و ایدئولوژیک با سوءاستفاده از غفلت نخبگان، مسیر حرکت جامعه را تغییر خواهند داد؛ همان‌گونه که تاکنون نیز جریان‌های لیبرالی، فمینیستی و پلورالیستی از این فرصت‌ها بهره برده‌اند.

معاون تربیت و آموزش سازمان بسیج اساتید کشور افزود: در دانشگاه‌ها با چالش ایدئولوژی‌های رقیب مواجه‌ایم. زمانی که مفاهیمی چون لیبرالیسم، پلورالیسم و فمینیسم در زیست دانشجویان عادی می‌شود، نشان از تغییر سوزن مسیر انقلاب در لایه‌های فرهنگی دارد. مقابله با این روند، مستلزم آموزش دائمی، بصیرت‌افزایی و بازخوانی هویتی است.

 دکتر مرادزاده، نخستین برنامه راهبردی این معاونت، برگزاری نشست‌های صالحین در کانون‌های دانشگاهی است، توضیح داد: در هر واحد دانشگاهی، استادان بسیجی در قالب حلقه‌های بیست نفره، با هدایت استاد راهنما، مباحث معرفتی، بصیرتی، معنوی و هویتی را به صورت گفتگو محور دنبال خواهند کرد. حتی اساتید غیربسیجی نیز می‌توانند در این نشست‌ها حضور یابند و پاسخ شبهات خود را دریافت کنند.

 وی در ادامه به دومین برنامه مهم معاونت فرهنگی اشاره کرد و گفت: دوره‌های آموزشی حضوری و مجازی در سال‌های اخیر با استقبال خوبی روبه‌رو شده‌اند. این دوره‌ها با تمرکز بر آموزه‌های قرآنی، نهج‌البلاغه، دفاع مقدس، و اندیشه امامین انقلاب اسلامی، به تعمیق هویت انقلابی اساتید کمک کرده‌اند.

 مرادزاده سومین برنامه محوری این معاونت را شبکه‌سازی از اساتید فعال دانست و تصریح کرد: این شبکه باید به یک بانک اطلاعاتی جامع تبدیل شود تا بتوان از آن برای سخنرانی‌ها، آموزش‌ها و اعزام به دانشگاه‌ها استفاده کرد.

 وی افزود: دوره‌های تربیت مدرس، به عنوان چهارمین برنامه، با هدف آماده‌سازی اساتید متخصص در پنج عرصه (سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و زن و خانواده) دنبال می‌شود. مرادزاده افزود: اساتیدی که این دوره‌ها را طی می‌کنند، به عنوان سخنران و مدرس در برنامه‌های دانشگاهی ایفای نقش خواهند کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید