به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، همزمان با سالروز شهادت امام محمد تقی (ع)، شهر کرمانشاه شاهد رویدادی کمنظیر و امیدآفرین بود؛ اعزام نخستین کاروان ۴۴ نفره از بیماران هموفیلی و خانوادههایشان به مشهد مقدس، که صبح امروز سهشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ با بدرقهای صمیمانه راهی زیارت امام هشتم (ع) شدند.
این سفر که برای نخستینبار و با شرایطی خاص و حمایتی ویژه انجام شده، گامی بزرگ در راستای توجه به کرامت بیماران خاص و ایجاد نشاط معنوی در میان آنان است؛ بیمارانی که به دلیل وضعیت اورژانسی و محدودیتهای درمانی، تاکنون از چنین تجربهای بینصیب مانده بودند.
سفری با حال و هوای متفاوت
از همان ساعات ابتدایی صبح، فضای محل تجمع کاروان رنگ و بوی دیگری داشت؛ چشمهایی که برق امید در آنها دیده میشد، چمدانهایی که نه فقط لباس که بار دعا، آرزو، نذر و نیت را با خود داشتند و دلهایی که از شوق دیدار ضامن آهو میتپیدند.
ارسلان مفردنصرآبادی مدیرعامل کانون هموفیلی استان کرمانشاه، در حاشیه این اعزام گفت: در استان کرمانشاه ۲۸۸ بیمار هموفیلی داریم و این سفر برای ما فقط یک اعزام نبود، بلکه قدمی است در مسیر بازگرداندن امید و اعتماد به بیمارانمان. تاکنون چنین سفری برای این عزیزان میسر نشده بود، اما امروز با یاری خدا و حمایت دلسوزانه نهادهایی چون سپاه نبی اکرم(ص) و فعالان بخش خصوصی، این کاروان راهی زیارت امام رضا (ع) شد.
وی افزود: امیدواریم اینگونه سفرها ادامهدار باشد و مسئولین بیش از پیش به مسئولیت اجتماعی خود در قبال بیماران خاص پایبند باشند. حضور این عزیزان در فضای روحانی حرم امام رضا (ع)، میتواند درمانی برای روح و روان آنان باشد، چیزی فراتر از دارو و درمان پزشکی.
حضور فرماندهان، همراهی با دردها
در این مراسم، سرهنگ غلامعلی یاربیگی فرمانده سپاه ناحیه کرمانشاه نیز حضور یافت و ضمن ابراز خرسندی از این اقدام ارزشمند، گفت: سپاه همواره خود را در کنار مردم و بهویژه قشر آسیبپذیر جامعه میداند. وی افزود: امروز شاهد یکی از مصداقهای واقعی مسئولیت اجتماعی هستیم؛ سفری که هم بُعد انسانی دارد، هم معنوی و هم درمانی. انشاءالله این حرکت استمرار یابد و الگویی برای سایر استانها باشد.
حسین بیگلری، مشاور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در امور انجمنهای مردمنهاد و بیماریهای خاص و صعبالعلاج، نیز در این مراسم حضور داشت و ضمن همراهی با بیماران، بر لزوم توجه مضاعف به برنامههای حمایتی و خدمات ویژه برای بیماران هموفیلی تأکید کرد.
سفر امید
این کاروان در حالی راهی دیار خورشید شد که نه تنها بیماران، بلکه خانوادههایشان نیز در کنارشان حضور دارند؛ سفری که هدفش صرفاً زیارت نیست، بلکه پیوندیست میان ایمان، آرامش و بهبود. سفری برای گفتوگوی دلهای خسته با امام مهربانیها، برای گرهگشایی، برای صبر.
به امید آنکه این گام نخست، سرآغازی باشد بر سلسله سفرهایی از جنس نور، تا هیچ بیماری بهدلیل ناتوانی مالی یا جسمی، از درک لحظههای ناب زیارت محروم نماند.