او در این خصوص تصریح کرد: در شرايط كنوني جامعه كه اشتغال جوانان يكي از دغدغه هاي اصلي مسؤلان كشور محسوب مي شود.طراحي و ساخت صنايع دستي، فرصت مناسبي جهت كارآفرين شدن اين قشر از جامعه را فراهم كرده است.صنايع دستي علاوه بر ارزش هاي معنوي و مفاهيم ژرف فرهنگي و هنري، ظرفيت منحصر به فرد اقتصادي و كاركردهاي اجتماعي نيز دارد كه شناخت دقيق و هوشمندانه ی مديريت جامعه در به فعليت رساندن آنها مي تواند علاوه بر توليد ثروت، دامنه وسيعي از كارآفريني را به صورت مستقيم و غيرمستقيم به وجود آورد.
وی افزود:کسب و کار و مشاغل خانگی یکی از زمینه های افزایش مشارکت مردم در اقتصاد و از جمله راهکارهای مناسب برای توسعه اشتغال های خرد و متوسط هستند.
بانوان در زمینه مشاغل خانگی از توانمندی بالایی برخوردار هستند و فلسفه برگزاری این نمایشگاه ها را می توان به نمایش گذاشتن این توانمندی ها دانست.
وی در پایان بیان کرد: در همین راستا گروه های جهادی شهید ابراهیم همت و شهید بیداری اقدام به برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی و تولیدات خانگی کردند.
گلدوزی، پوشاک، دست سازه های چرمی، گل سر، روبان دوزی، ترمه بافی، ترشی خانگی، بافندگی با کاموا و نخ ابریشم، حصیربافی، محصولات سرامیکی، طراحی، انواع رب و... هستند.