به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، سرهنگ پاسدار علی خانبابایی با اشاره به ضرورت برگزاری جشنواره علمی شهید چمران، تأکید کرد: این جشنواره یک ضرورت استراتژیک برای نظام علمی کشور و به ویژه استان البرز است که به عنوان قطب دانشگاهی ایران شناخته میشود.
وی افزود: با توجه به حضور بیش از ۲۰ دانشگاه و مراکز آموزش عالی و پژوهشی بزرگ در استان البرز و استقرار مراکز حساس دفاعی-امنیتی، این جشنواره میتواند به کاتالیزوری برای تبدیل علم به قدرت نرم جمهوری اسلامی تبدیل شود.
وی با اشاره به اهداف علمی جشنواره اظهار داشت: دشمن با برنامهریزی دقیق به دنبال جذب نخبگان علمی ما است، جشنواره شهید چمران با معرفی الگوی دانشمند مجاهد، بهترین پاسخ به این توطئه است.ایم مسئول عنوان کرد: تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به ویژه علم و پژوهش، جریانسازی، ترویج و تعمیق گفتمان جهاد علمی، همافزایی ظرفیتهای علمی کشور برای نیل به مرجعیت فکری و علمی، شناسایی اساتید و نخبگان علمی در تراز انقلاب اسلامی و نیز مشارکت حداکثری اساتید در کمک به ارتقاء کارآمدی نظام حکمرانی کشور از اهداف مهم این جشنواره است.
وی ادامه داد: ما در بسیج اساتید استان البرز آمادهایم تا از طرحهای برتر اساتید در این جشنواره استفاده کنیم و اساتید میتوانند آثار خود را در شش محور "مقاله"، "کتاب"، "بسته سیاستی"، "طرح پژوهشی، فناورانه و کسب و کار نوآور و دانش بنیان"، "کرسی مناظره، نقد و نظریه پردازی" و "راهنمایی، مشاوره و نظارت علمی" به این جشنواره ارسال کنند.
خانبابایی تاکید کرد: این جشنواره تنها محدود به مسائل علمی نیست، بخش ویژهای برای هنرهای انقلابی و رسانههای دیجیتال در نظر گرفتهایم تا از ظرفیت هنرمندان متعهد استان در جهاد تبیین استفاده شود.
خانبابایی افزود تخصصیترین قشر بسیج، بسیج اساتید، سنگر دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی در دانشگاهها، صیانت از عرصه تربیت قوه عاقله جامعه، جهاد برای کسب جایگاه مرجعیت علمی برای ایران اسلامی از وظایف اصلی این قشر است، این امر خطیر استاد تراز انقلاب اسلامی و استاد تراز چمران میطلبد.
خانبابایی در پایان خاطرنشان کرد: شهید چمران به ما آموخت که علم باید در خدمت مردم و نظام اسلامی باشد، امروز استان البرز پرچمدار این اندیشه خواهد بود.