به گزارش خبرگزاری بسیج از شهرستان زهک، رمضان محمدی متین، مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان زهک بیان کرد: این پروژه بهمنظور کمک به اقشار کمدرآمد و با دهکهای پایین، از طریق پرداخت تسهیلات قرضالحسنه ویژه اشتغالزایی از طریق بانک عامل و صندوق قرضالحسنه امداد ولایت به مبلغ ۶۶۰ میلیارد ریال (معادل ۶۶ میلیارد تومان) اجرایی شده است.
وی افزود: این طرح در راستای ایجاد اشتغال در شهرستان زهک، با تأسیس مشاغل مختلفی همچون سامانههای خورشیدی، مشاغل خرد خانگی، گلخانهها، شیلات، کشاورزی، دامداری، صنایعدستی و قالیبافی در حال اجراست. این مشاغل به طور مستقیم به اشتغالزایی برای مددجویان و اقشار نیازمند این شهرستان کمک کرده و زمینههای جدیدی را برای رشد اقتصادی این منطقه فراهم میآورد.
محمدی متین خاطرنشان کرد: برای حفظ و ماندگاری این مشاغل، کمیته امداد در نظر دارد دورههای آموزشی کوتاه و بلندمدت را با همکاری ادارات مختلف از جمله جهاد کشاورزی، شیلات، فنی و حرفهای و همچنین راهبران و یاران قالیبافی برگزار کند. این دورهها بهمنظور ارتقای فنی و مهارتی افراد تحت پوشش کمیته امداد طراحی شده است و هدف آن تقویت توانمندیهای افراد و تسهیل در انجام شغلهای مختلف است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان زهک همچنین اظهار کرد: این اقدامات باتوجهبه نیازهای بازار و اولویتهای اقتصادی شهرستان، سال جاری نیز ادامه خواهد داشت و باقوت بیشتری پیگیری خواهد شد چرا که ارتقای شرایط اقتصادی خانوادههای تحت حمایت و فراهمکردن فرصتهای شغلی پایدار، از اولویتهای اصلی این نهاد در سال جاری است.
وی در ادامه عنوان کرد: در سال ۱۴۰۳، کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان زهک باهدف توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت و فرزندان مددجو، اقدام به ایجاد ۵۳۰ فرصت شغلی برای افراد نیازمند در این منطقه نمود.
محمدی متین گفت: این اقدامات نهتنها در جهت رفع نیازهای اقتصادی مددجویان، بلکه در جهت تقویت استقلال مالی و اجتماعی آنان نیز است. به گفته محمدی متین، تلاشهای کمیته امداد امام خمینی (ره) بهمنظور ایجاد فرصتهای شغلی پایدار و ارتقای مهارتهای افراد تحت پوشش ادامه خواهد یافت و هدف آن دستیابی به توسعه پایدار در سطح شهرستان است.