
به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، حسن سعدالدین، مدیر کانونهای خدمت رضوی استان سمنان ظهر امروز در نشست خبری که با حضور جمعی از خبرنگاران در دفتر کانون خدمت رضوی سمنان با محوریت تشریح ویژه برنامههای دهه کرامت برگزار شد، ضمن تأکید بر ترویج فرهنگ رضوی در جامعه اظهار کرد: دهه کرامت رضوی از 9 اردیبهشت ماه همزمان با ولادت کریمه اهل بیت حضرت معصومه(س) آغاز و تا 19 اردیبهشت ماه روز ولادت حضرت موسی الرضا (ع) آغاز و در این مدت ویژه برنامه های متعدد و متنوعی برگزار میشود.
وی با اشاره به شعار هفته گرامیداشت دهه کرامت به نام « ایران امام رضا (ع) » با ارائه خدمت رضوی افزود: 47 برنامه محوری از سوی آستان قدس رضوی در سطح ملی ابلاغ شده است و در سطح استان سمنان نیز علاوه بر برنامههای الگویی بیش از 800 برنامه طراحی شده است که توسط کانونهای خدمت رضوی برگزار خواهند شد.
مدیر کانونهای خدمت رضوی استان سمنان با اشاره به وجود 85 کانون محلهای در استان سمنان گفت: در این استان علاوه بر این کانونها 120 کانون تخصصی در بخشهای مختلف از جمله قرآنی، خانواده، جوانان و نوجوانان، ایثار و شهادت و ... ایجاد و فعال است.
سعدالدین با اشاره به فعالیت 6 هزار خادمیار در استان سمنان گفت: تمام فعالیتهای این خادمیاران در سامانه خادمیاری ثبت و ضبط می شود.
وی ادامه داد: در سال 1403 توسط این خادمیاران به 232 هزار و 150 نفر در قالب 600 عرصه خدمت از جمله آنها ارائه خدمات مشاورهای، سفره های اطعام، بستههای معیشتی و ... خدمت ارائه شده است.
مدیر کانونهای خدمت رضوی استان سمنان با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از 78 میلیارد تومان خدمات اجتماعی ارائه دادهایم، عنوان کرد: 21 موکب در دهه آخر سال 1404 و 19 موکب نیز در ماه رمضان و نوروز 1404 به همت کانونهای خدمت رضوی استان سمنان برپا شد.
سعدالدین با اشاره به اینکه استان سمنان در مسیر تردد زائران امام رضا (ع) قرار دارد و مفتخر است که باب الرضاست، گفت: بر همین اساس باید این فرهنگسازی در استان سمنان که «همه خود را خدمتگزار زائران بدانیم»، انجام شود.
وی از فعالیتهای گسترده کانونهای خدمت رضوی استان سمنان در مناطق محروم این استان در بخشهای مختلف از جمله کانونهای سلامت اشاره کرد و گفت: 200 پزشک سال گذشته با این کانون همکاری داشتند که از این تعداد 70 نفر آنها خادمیار ما هستند.
مدیر کانونهای خدمت رضوی استان سمنان همچنین به اعزام 720 زائراولی در قالب 16 کاروان به مشهد مقدس اشاره کرد و گفت: برای این اعزامها حدود 2 میلیارد و 100 میلیون تومان هزینه شده است.
سعدالدین از دیگر فعالیتها و برنامههای انجام شده توسط کانونهای خدمت رضوی استان سمنان را اجرای پویش آینه و شمعدان برای تهیه جهیزیه محرومان، اجرای پویش آزادی زندانیان، برگزاری اردوی نذر شفا در روستاهای محروم کالپوش و نام نیک اشاره کرد.
وی گفت: علاوه بر فعالیتهای اشاره شده خدمات فرهنگی نیز با جدیت در حوزههای مختلف از جمله برنامههای قرآنی در 100 مسجد استان سمنان دنبال میشود.
مدیر کانونهای خدمت رضوی استان سمنان عنوان کرد: کاروان زیر سایه خورشید از دهم اردیبهشت ماه وارد استان میشوند و در شهرستانهای مختلف برنامههای متعدد و متنوعی ذیل حضور این کاروان پنج نفره تعریف و تهیه شده است که از جمله آنها تجلیل از کارآفرینان و کاسبان برتر، آزادسازی زندانیان، حضور در مناطق محروم، عیادت از بیماران و ... است.