۰۳ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 23 April 2025
21:51
کد خبر : 9682123
۱۳:۰۸

۱۴۰۴/۰۲/۰۳
معاون دانش و پژوهش کل سپاه:

راهکار بومی برون رفت از مسائل باید در دانشگاه‌ها و ظرفیتهای نخبگانی دنبال شود

معاون دانش و پژوهش کل سپاه با بیان اینکه ما به‌عنوان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نقشی برای خود قائل هستیم و این نقش کمک به ارتباط و اتصال دانشگاه‌ها با مجموعه‌های کارشناسی نظام مسائل است، افزود: شناسایی مسائل، روابط علی و معلولی مسائل و راهکار بومی برون رفت از مسائل باید در دانشگاه‌ها و ظرفیتهای نخبگانی دنبال شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، سردار عیسایی "معاون دانش و پژوهش کل سپاه" در اولین جلسه تعاملات علمی و پژوهشی سپاه کربلا مازندران در سال ۱۴۰۴ با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مسئولیت پاسداری از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن را دارد، گفت: یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی، گنجینه تجارب ارزشمند حل مسائل کشور توسط مدیران سطوح مختلف و زیست بوم استان است. 

وی افزود: ما به‌عنوان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نقشی برای خود قائل هستیم و این نقش کمک به ارتباط و اتصال دانشگاه‌ها با مجموعه‌های کارشناسی نظام مسائل است. این موضوع در استان باید در اولویت مدیران و پژوهشگران قرار بگیرد. شناسایی مسائل، روابط علی و معلولی مسائل و راهکار بومی برون رفت از مسائل باید در دانشگاه‌ها و ظرفیتهای نخبگانی دنبال شود.

سردار عیسایی اظهار کرد: ما تنها به مسائل نظامی نمی‌پردازیم، بلکه امیدواریم بتوانیم اتصال‌ها را برقرار کنیم و حتی در راه‌اندازی و ارتباط اولیه کمک کنیم. برای سال جاری، کلان پروژه نظام مسائل استان به تفکیک شهرستانها و با رویکرد آینده پژوهی را به سپاه استان ابلاغ کرده‌ایم و خواسته‌ایم که مسائل استان را دسته‌بندی کنند. چون در شناخت مسئله، اگر مسئله به‌خوبی شناخته شود نیمی از مسئله حل شده است و در این رویکرد، اولین قدم شناسایی مسائل و نیازها به‌طور واقعی است.

معاون دانش و پژوهش کل سپاه تصریح کرد: دانشگاه‌ها ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای دارند که نه تنها در استان بلکه در برخی موارد باید به‌صورت مشترک با سایر دانشگاه‌ها مسائل استان را بررسی کنیم. به دوستان گفته‌ایم که هیچ محدودیتی وجود ندارد و ما در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آماده‌ایم که این بستر را ایجاد کنیم.

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اظهار کرد: رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم تأکید کردند که اولین عامل تمدنی که باید به آن توجه کنیم، علم و پژوهش است. کشورهای سلطه‌گر قدرت خود را از طریق علم و فناوری تحمیل می‌کنند. با این نگاه، می‌توانیم همه ظرفیت‌ها را به‌کار بگیریم. برای من، این احساس وجود دارد که شاید بخشی از آن آرمانی باشد، اما دانشجویان ما نباید تنها به آیین‌نامه‌های غیرمسئله‌محور بپردازند. باید نیازمحور باشند و کاری که انجام می‌دهند باید به‌طور مستقیم به ارتقای انقلاب اسلامی و حل مسائل کشور گره بخورد.

سردار عیسایی تاکیر کرد: در ابتدا مسئله را شناسایی کرده و راهکارهای عملیاتی‌سازی آن را مشخص کنید، تا در صورت توافق سازمان برنامه و بودجه، در برنامه‌های پنج‌ساله و اعتبارات استانی جای گیرد.

وی ادامه داد: در مسیر انقلاب اسلامی که به سمت تمدن نوین اسلامی پیش می‌رود، دانشگاه‌ها نقش کلیدی دارند. دانشگاه‌ها می‌توانند ریل این قطار را تغییر دهند. اگر دانشگاه‌ها نقشی در این مسیر ایفا کنند، دانشجویان امیدوار خواهند شد. چراکه اگر کاری وجود ندارد، به این دلیل است که مسائل مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

معاون دانش و پژوهش کل سپاه ضمن اعلام آمادگی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای هموار کردن این مسیر، بیان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همان‌طور که در موضوعات مختلف حضور داشت، در این زمینه نیز فعال خواهد بود. امیدواریم با عنایت خداوند، در این مسیر به توفیقات بزرگ دست یابیم و در حوزه دانشی نیز از انقلاب اسلامی پاسداری کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید