۰۳ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 23 April 2025
14:48
کد خبر : 9682080
۱۰:۱۱

۱۴۰۴/۰۲/۰۳

اردبیل ۱۸۰۰ تخت بیمارستانی کم دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در حال حاضر استان اردبیل یک‌هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی کم دارد که باید نسبت به جبران آن اقدام شود.

اردبیل ۱۸۰۰ تخت بیمارستانی کم دارد

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، بهزاد داورنیا عصر سه‌شنبه 2 اردیبهشت در نشست با مسئولان صدا و سیمای مرکز اردبیل با محوریت تولید برنامه‌های آموزشی و پیشگیرانه در حوزه بهداشت و درمان اظهار کرد: امسال تمام تمرکز ما بر جذب اعتبارات ملی و سایر منابع با هدف تکمیل بیمارستان نجف‌زاده است تا بخشی از این کمبود تخت بیمارستانی تا 2 سال آینده جبران شود.

وی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌کنیم بیمارستان نجف زاده اردبیل که پیشرفت 26 درصدی دارد در صورت جذب اعتبارات ردیف‌های ملی تا 2 سال آینده آماده بهره‌برداری شود که در این باب از طریق وزارت بهداشت تأمین منابع در حال پیگیری است و از ردیف مولدسازی و منابع صندوق توسعه جذب اعتبارات را دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ورود خیران را برای توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی یادآور شد و گفت: بیمارستان 100 تختخوابی نیز به همت یکی از خیران در حال اجرا است اما در کنار این فعالیت، تمرکز اصلی ما بر تکمیل بیمارستان نجف‌زاده اردبیل است.

داورنیا افزود: 2 پروژه مهمی که در سال‌های اخیر پیگیری شده، بیمارستان یک‌هزار تختخوابی سینا است که 540 تخت آن در قالب پروژه مجزا مورد پیگیری جدی است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: انتظار ما این است که در سفر رئیس جمهور در سال‌جاری به استان اردبیل بخش عظیمی از منابع تأمین شده و در بودجه سال‌های آینده بتوانیم برای تکمیل بیمارستان نجف‌زاده اردبیل گام‌های جدی برداشته و بخشی از دغدغه‌‌ها را در حوزه بهداشت و درمان تعدیل کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اضافه کرد: عمده بیمارستان‌های استان فرسوده و دارای عمر طولانی است که برای نوسازی آن نیاز جدی به تأمین منابع اختصاصی در این حوزه است.

داورنیا با گرامیداشت هفته سلامت، مؤلفه اصلی را در این زمینه فرهنگسازی و آگاه‌سازی عنوان کرد و ادامه داد: در کنار صدا و سیما و رسانه‌‌ها، باید کار گسترده تبلیغاتی انجام شود تا مردم بیش از گذشته مراقب سلامت خود باشند.

وی بیان کرد: نظام بهره‌برداری در حوزه سلامت، نظام متکی به مشارکت آحاد جامعه است و انتظار می‌رود همه پای کار بیایند تا ما بتوانیم با راهکارهای پیشگیرانه هزینه‌های درمان را به حداقل برسانیم.

در این نشست رئیس صدا و سیمای مرکز اردبیل یادآور شد: ما آمادگی داریم تا با تولید برنامه‌های مختلف در حوزه آگاه‌سازی مردم به ویژه پیشگیری گام‌های جدی برداریم.

سید محسن لطیفی گفت: باید به سمت تولید و پخش برنامه‌های مشارکتی در حوزه بهداشت و درمان حرکت کنیم تا آگاهی مردم را در این بخش ارتقا داده و به تبیین و تشریح اهمیت سلامت به عنوان یک نعمت خدادادی تأکید داشته باشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید