سید ولیالله موسوی با اشاره به وظایف دستگاههای اجرایی شهرستان اظهار کرد: وظیفه دستگاههای اجرایی و مرتبط آگاهیبخشی موثر است، بنابراین باید اقداماتی صورت گیرد که ذینفعان نه تنها به صورت بصری و عددی وضعیت فعلی را درک کنند، بلکه با حضور میدانی، کمآبی را نیز لمس کنند.
وی افزود: از این رو، بخشداریها و دستگاههای ذیربط موظف هستند مردم را توجیه کنند، چرا که اگر کشاورزان از شرایط فعلی مطلع و قانع شوند، برای کشت بعدی مشکلی نخواهیم داشت ولی در غیر این صورت با چالش مواجه خواهیم شد.
ضرورت اطلاعرسانی شفاف به کشاورزان درباره بحران آب
موسوی به ضرورت اطلاعرسانی به کشاورزان درباره بحران آب اشاره کرد و گفت: از همین حالا باید کشاورزان نسبت به کشتهای تابستان و زمستان مطلع و از مشاورههای لازم بهرهمند شوند. در این زمینه بخشداران به همراه دستگاههای ذیربط باید در همین هفته با مشارکت معتمدین و کشاورزان جلسهای برگزار و شرایط موجود را بهروشنی برای آنها تبیین کرده و مصوبات را در قالب صورتجلسه به فرمانداری ارسال کنند.
وی در خصوص راهبرد مدیریت بحران بیان کرد: قدم اول در مدیریت بحران، پیشبینی و قدم بعدی پیشگیری است. بنابراین لازم است با برنامهریزی و اتخاذ راهکارهای عملی، تلاش کنیم که بحران ایجاد نشود تا ناچار به مقابله با آن نباشیم.
موسوی خاطر نشان کرد: این وظیفه دستگاههای مربوطه است که شرایط فعلی را برای شهروندان و ذینفعان به طور شفاف تبیین کنند تا با درک دقیق و متقابل از وضعیت موجود، همگان از الزامات و محدودیتهای پیشرو مطلع باشند.
وی با اشاره به تاثیر خشکسالی بر تامین انرژی گفت: ۵۵ درصد برق تولیدی و مصرفی از طریق آبها تامین میشود و خشکسالی اخیر باعث بروز ناترازی در تامین برق شده است.