لزوم برنامهريزی مناسب برای گسترش حضور بانوان در فعالیتهای اجتماعی
قزوین- به گزارش بسیج، پایگاههای مقاومت بسیج مستقر در محلات و مساجد وظیفه حفاظت و حراست از دستاوردهای انقلاب را داشته و زیر مجموعه حوزه مقاومت بسیج و همگی زیر مجموعه ناحیه مقاومت بسیج هستند؛ حضور جوانان و نوجوانان در تشکلهای مختلف بسیج محلات اعم از دانش آموزی و دانشجویی و برگزاری اردوهای مختلف توسط ردههای مقاومت بسیج در سطح محلات، شهرستان، استان، کشور و حتی خارج از کشور به بلوغ اجتماعی افراد و وحدت جامعه و مشارکت اجتماعی کمک بسیاری کرده است.
همچنین از بعد فرهنگی با برگزاری دورههای مختلف آموزشی، علمی و اعتقادی و همچنین آموزشهای نظامی و امدادی در عرصههای مختلف و فعالیتهای دیگر نقش آفرینی کرده و لازمه حضور افراد و گروههای انسانی داوطلب عضویت در بسیج و تداوم حضور اعضا مستلزم شناخت همه جانبه از بسیج و اهداف این مجموعه عظیم مردمی است.
در این راستا پایگاههای بسیج محلات با همکاری مساجد به دنبال اجرای برنامههای موثر و حل مشکلات اجتماعی در جامعه و پشتیبان سپاه هستند.
یکی از وظایف پایگاههای مقاومت بسیج بکارگیری نیروهای بسیجی و ساماندهی اعضای بسیج و تشکیل کلاسهای عقیدتی، سیاسی، نظارتی، امداد و نجات و برگزاری مراسمها در مناسبتها و اعیاد مختلف و انجام فعالیتهای فرهنگی، هنری و ورزشی است.
رضایی، فرمانده پایگاه بسیج خواهران یاس نبی سلام الله علیهای شهر مهرگان در بررسی جایگاه و نقش پایگاه بسیج خواهران و اقدامات انجام شده در گفتگو با بسیج عنوان کرد: بسیج خواهران اقدامات کافی و مناسبی را برای جذب بانوان عزیز انجام داده است و یکی از اهداف پایگاه بسیج خواهران جذب نوجوانان و جوانان در پایگاه بسیج است تا همین نفرات در آینده به عنوان سفیران بسیج به ایفای نقش بپردازند.
فرمانده پایگاه یاس نبی سلام الله علیها ادامه داد: خوشبختانه بانوان تمایل زیادی نسبت به انجام فعالیتهای گروهی دارند و باید برنامهریزی لازم برای گسترش حضور بانوان در تشکلهای مختلف اجتماعی، فرهنگی و غیره صورت گیرد؛ شاید حضور کم بانوان در بسیج خواهران ناشی از عدم آگاهی آنها از فعالیتها و حیطه وظایف بسیج خواهران باشد.
وی در مورد زمان تاسیس پایگاه و اقدامات انجام شده به خبرنگار بسیج گفت: پایگاه یاس نبی سلام الله علیها از سال ۹۳ تاسیس و اقدامات مختلفی را در زمینههای فرهنگی، اجتماعی، هنری و همچنین اشتغال زایی برای خانوادههای بدسرپرست و بی سرپرست در دستور کار خود قرار داد.
وی ادامه داد: کارهای فرهنگی، هنری و مهارتی شامل: خیاطی، آموزش رباتیک ، چرتکه، بافتنی، آشپزی، برگزاری دورههای فضای مجازی، تولید محتوا، کلاسهای مهارتی خانهداری و تربیت فرزندان از نگاه اسلام، خودشناسی معرفتی و تربیتی، آموزش قرآن، کلاسهای سبک زندگی سالم و پیشگیری از طلاق، اعتیاد و خودکشی از جمله کلاسهای برگزار شده توسط این پایگاه است.
رضایی بیان کرد: همچنین در این پایگاه توزیع بستههای معیشتی در اعیاد مختلف از جمله عید نوروز، شب یلدا، ماه مبارک رمضان و توزیع لوازم التحریر به مناسبت بازگشایی مدارس برای خانوادههای کم بضاعت و بیبضاعت انجام میشود.
وی یادآور شد: همچنین در راستای پویش همدلی و همدردی با مردم مظلوم غزه و لبنان و لبیک به ندای مقام معظم رهبری بانوان این پایگاه اقدام به کمک و جمع آوری کمکهای مردمی از جمله وجه نقد، طلا و غیره در جهت یاری به جبهه مقاومت کردند.
رضایی تشریح کرد: همچنین در سال ۹۹ اقدام به راه اندازی کارگاه خیاطی صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف به مدت دو سال نمودیم که در این دو سال خواهران زیادی آموزش و مشغول به کار شدند و عدهای توانستند خودشان با تهیه چرخ صنعتی در خانه مشغول به کار شوند و حتی یکی از بانوان توانست به همت خانواده خود کارگاه دیگری را احداث کند.
وی در پایان ابراز کرد: دشمنان در پی ایجاد تردید و دودلی در اذهان مردم و فتنه انگیزی علیه نظام و نهادهای مقدس انقلاب هستند؛ اما با آگاهی، بصیرت، اتحاد و همدلی مردم با شکست مواجه شده و هیچگاه به اهداف خود نخواهند رسید.
گزارش: اعظم علویری
انتهای پیام/۱۰۰۴