خبرهای داغ:
بانوی طلبه بسیجی ورزشکار:

نگاه غرب به زن اهانت‌آمیز است

معصومه کلهر با اشاره به اینکه نگاه غرب به زن اهانت‌آمیز است گفت: نگاه غرب به زن به‌عنوان یک موجود پست و بی‌ارزش است که جایگاه و هویتی ندارد.
کد خبر: ۹۶۵۶۲۷۲
|
۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۱

به گزارش خبرگزاری بسیج، در گفتگوی صمیمی با سرکار خانم «معصومه کلهر» طلبه بسیجی ورزشکار استان مرکزی و دغدغه‌های ایشان پیرامون حجاب و جایگاه زن میخوانیم:

از چه سالی فعالیت ورزشی را آغاز کردید و در چه رشته‌ای فعالیت دارید؟

بنده در حال حاضر طلبه سطح ۲ در اراک و کارشناس رشته آمار از دانشگاه اصفهان هستم. ورزش را در سال ۸۳ از طریق استادی (سنسی) که حوزه بسیج معرفی کرد آغاز و با این حرفه آشنا شدم‌. سال ۹۷ ورزش را در رشته کاراته به صورت حرفه‌ای پیگیری کردم. در حال حاضر دان۲ کاراته سبک پرفکت کیوکوشین هستم.

در مسابقات شهر اراک رتبه یک و در مسابقات کشوری رتبه‌های اول و دوم را به دست آوردم. در تمام مسابقاتی که تاکنون شرکت کردم شهری، استانی و کشوری نشان طلا به دست آوردم و فقط در یکی از مسابقات، نشان‌ نقره و رتبه دوم را کسب کردم.

مدت یک سال است که مربی هستم پنج باشگاه دارم و تربیت ۱۰۰ ورزشکار قدَر و توانمند، حاصل تلاش این مدت بوده است. در طول این یک سال، سه مسابقه داشتیم؛ ۲۵ مرداد در سطح شهر اراک جام اخلاق را کسب کردم، در مسابقات کشوری به عنوان داور منتخب برگزیده شدم.

در مسابقات کشوری ورزشکارانی که اعزام کردیم حائز نشان‌های طلا و نقره شدند، در مسابقات پنجم مهرماه نیز به مناسبت هفته دفاع مقدس، رتبه اول تیمی را کسب کردیم.

نگاه غرب به زن اهانت‌آمیز است

مشوق‌ اصلی شما در ورزش چه کسی بوده است؟

عنوان اعضای باشگاه بنده، ستارگان فاتح است و از افتخارات بنده این است که بیش از ۸۰ نفر از اعضایی که عضو باشگاه شدند را جذب بسیج کردم و از نظر فرهنگی، اخلاقی و تربیتی نیز با آن‌ها برنامه، اردو و فعالیت‌های مختلف دارم.

از ابتدا علاقه شدیدی به ورزش‌های رزمی داشتم، قبل از این در رشته‌های هندبال، والیبال و بسکتبال نیز بازی می‌کردم و می‌دانستم که در ورزش رزمی می‌توانم موفق باشم.

اساتید و خانواده، مشوق‌ اصلی من بودند که با دلگرمی و حمایت‌های آن‌ها انگیزه گرفتم و راه را برای بنده هموار کردند.

ورزش تاثیر بسیار مهم و مثبتی در زندگی شخصی من داشته است و باعث شده که جایگاه من در زندگی تغییر کند و از لحاظ تحصیلی هیچ خللی به درسم وارد نشده و رتبه ممتاز  تحصیلی را دارا هستم.

بنده تا کنون که در سن ۳۶ سالگی قرار دارم هیچگونه بیماری ندارم و به طور قطع به خاطر ورزش‌های مداوم است که انجام می‌دهم.

آیا حجاب مانع فعالیت ورزشی شما شده است؟

در مسیرِ راه سختی بسیار وجود داشت چهار سال پیش، در مسابقات کشوری داور مسابقات به حجاب من ایراد گرفت و از من خواست که حجاب را کنار بزارم و در مسابقات شرکت کنم، ولی بنده از موضع خود کوتاه نیامدم و با حجاب در مسابقه شرکت کردم و نتیجه خوبی نیز به دست آوردم و این آغازی برای شروع فعالیت در زمینه مربی‌گری بود.

از آن روز به خاطر برخورد داور تصمیم گرفتم که به‌عنوان مربی در این رشته فعالیت کنم و بتوانم بدون محدودیت و با حجاب کامل از ورزشکارانی که چادری هستند و در این رشته فعالیت کنند حمایت کنم.

حجابم باعث افتخار بنده است و مفتخر و مسرور هستم که با چادر برای داوری در مسابقات، حضور پیدا می‌کنم. بابت حجابم به هیچکس بهانه نمی‌دهم. با افتخار پای ارزش‌هایم می‌مانم چون یادگار حضرت زهرا (س) است و آن را حفظ خواهم کرد.

برای حال و آینده برنامه‌های زیادی در نظر گرفتم. خیلی تلاش می‌کنم شاگردان باشگاه را قدَر و توانمند تربیت کنم که با حجاب فاطمی در مسابقات برون مرزی، آسیایی و جهانی شرکت کنند و باعث افتخار این سرزمین شوند.

در بین ورزشکاران طلبه و بسیجی وجود دارد که جایگاهشان محترم است آن‌ها نیز در مسابقات نتایج درخشانی را کسب می‌کنند.

در این مسیر سختی‌های فراوانی وجود داشته؛ در گرما و سرما سنگین‌ترین تمرینات را انجام دادم و آن را تعطیل نکردم و هفته‌ای ۱۰ ساعت با تمرینات تخصصی کار کردم.

از لحظه لحظه عمرم استفاده کردم برای پیشرفت در این رشته همواره سعی داشتم علمم را در این ورزش به روز کنم و فنون رشته ورزشی خود را معادل‌سازی کنم و تئوری‌ها را یاد بگیرم.

نگاه غرب به زن اهانت‌آمیز است

چه توصیه‌ای به بانوان دارید؟

اگر از بنده به‌عنوان یک مربی موفق یاد می‌کنند به خاطر حضورم در سمینارها و نشست‌های علمی، بروز کردن و ارتقاء سطح دانش و فنون رشته ورزشی خود است. از اساتید زیادی استفاده کردم حتی در شهرهای مختلف مثل تهران، مشهد و... دوره‌های آموزشی را شرکت کردم تا فنون جدید این ورزش را آموخته و به اعضای باشگاه خود منتقل کنم.

به زنان سرزمین خود توصیه می‌کنم از فرصت‌های زندگی خود خوب استفاده کنند و به‌عنوان دختر همسر و مادر سعی کنند بهترین باشند روح، روان و جسمشان را سالم نگه دارند؛ چرا که اگر زن که به‌عنوان ریشه و اساس یک خانواده است آسیب ببیند کل یک خانواده از هم می‌پاشد.

اعتقاد بنده این است که باید جایگاه زن در جامعه شناخته شود. با رشد و پیشرفت خود باعث تعالی خانواده شود. جای افتخار است که در زمانه‌ای که نگاه غرب به زن نگاه بسته و محدود است و زن را به‌عنوان موجود پست و بی‌ارزشی معرفی می‌کند؛ در کشور ما زنان با پوشش، عفت و احترام در عرصه‌های مختلف می‌درخشند.

 باید کوشش شود تا در جامعه جایگاه والای زن را بشناسانیم تا به هویت اصلی خود شناخت پیدا کنند. اگر این اتفاق رقم بخورد زن در جامعه به همه اهداف عالی خود دست می‌یابد.

 

گفتگو: پایگاه خبری تحلیلی دیار آفتاب

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار