میلاد ساکی مسئول روابط عمومی موسسه خدمات درمانی بسیجیان استان خوزستان گفت: در راستای تحقق فرمان حضرت امام خمینی (ره) و تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تشکیل بسیج بیست میلیونی و به منظور خدمات رسانی و توانمند سازی بسیجیان عزیز و کمک به اجرای بخشی از برنامه حفظ و انسجام ایشان، موسسه خدمات درمانی بسیجیان از سال ۱۳۷۲ و در راستای اجرای بند ب ماده ۴ اساسنامه بنیاد تعاون بسیج تشکیل.
وی بیان داشت: ضرورت آن در راستای ارائه خدمات سلامت به بسیجیان و همچنین جهت عمق بخشی فعالیت های بسیج با ارائه خدمات به آحاد جامعه، بعنوان یکی از موسسات بنیاد تعاون بسیج قطعی گردید که در نهایت پس از تصویب اساسنامه بنیاد تعاون بسیج در تاریخ هفتم مرداد ماه ۱۳۷۵ فعالیت رسمی خود را بمنظور ارتقا سطح سلامت و ارائه خدمات درمانی به جامعه هدف آغاز کرده است.
به گفته او این موسسه با تدوین برنامه ها و طرح های متنوع و همچنین با ایجاد و راه اندازی مراکز درمانی در سراسر کشور و توزیع عادلانه و عدالت محوری ظرفیت های موسسه در سراسر کشور بخصوص در نقاط محروم تلاش نموده است تا خدمات خود را به بسیجیان و آحاد جامعه ارائه نماید.
مسئول روابط عمومی موسسه خدمات درمانی بسیجیان خوزستان می گوید: این موسسه خدمات خود را با هدایت و مدیریت سرپرستی های استانی در سراسر کشور مدیریت کرده که سرپرستی استان خوزستان نیز فعالیت خویش را از اوایل دهه 70 با توجه ویژه به خدمات رسانی در سطح مناطق محروم و کم برخوردار شهرستان اهواز و حومه آغاز نموده است.
خدمات موسسه عمدتا در 2 محور ذیل صورت می پذیرد :
الف ) خدمات درمان مستقیم از طریق درمانگاه های وابسته به سرپرستی
ب ) خدمات درمان غیر مستقیم و حمایتی
ـ خدمات درمان مستقیم:
خدمات درمانی مستقیم این موسسه در سطح استان از طریق درمانگاه های تابعه موجود صورت می پذیرد که این مراکز درمانی با بهره گیری از کادر متعهد و متخصص بسیجی و نیز استفاده از بهترین پزشکان استان و همچنین تجهیزات به روز و تخصصی بصورت روزانه به حجم بسیار بالایی از مراجعین و بیماران خدمات مختلف را ارائه می نمایند .
وی گفت: مراکز درمانی وابسته به سرپرستی استان خوزستان در مناطق محروم ، کم برخوردار و حاشیه ای استان احداث گردیده اند که در نظر است با توجه به ابلاغیه طرح آمایش و توسعه مراکز درمانی بسیج از سوی سردار سلیمانی ریاست محترم سازمان بسیج مستضعفین ، ان شاالله در کلیه شهرستان ها استان خوزستان و نواحی مقاومت بسیج درمانگاه های جدید با همکاری صنایع تولیدی ، خیرین و دستگاه های اجرایی احداث و راه اندازی گردد .
درمانگاه فعال سرپرستی استان خوزستان :
1 ـ درمانگاه ولایت ـ منطقه پردیس اهواز
2 ـ درمانگاه ایثارگران بسیج شماره 2 ـ منطقه کوت عبدالله شهرستان کارون
3 ـ درمانگاه ایثارگران بسیج شماره3 ـ منطقه منبع آب اهواز
4 ـ درمانگاه درمانگاه امام علی (ع) ـ منطقه ملاشیه اهواز
5 ـ درمانگاه شهدای فولاد ـ منطقه قلعه چنعان شهرستان کارون
6 ـ درمانگاه طریق الحسین(ع) ـ منطقه عین دو اهواز
7 ـ درمانگاه شهید سلیمانی شهر چمران ـ شهرستان ماهشهر
8 ـ درمانگاه بقیه الله(عج) ـ کوی لور شهرستان اندیمشک
9 ـ درمانگاه رسول اعظم(ص) ـ منطقه فاز2 پادادشهر اهواز
10 ـ مرکز مستقل خدمات پرستاری در منزل ـ درمانگاه ولایت
این مقام مسئول در ادامه گفت گو اشاره کرد که در سال 1402 در سطح مراکز درمانی تابعه به بیش از 940 هزار نفر از مراجعین انواع خدمات درمانی در سطوح مختلف ارائه گردیده است .
خدمات درمان غیر مستقیم و حمایتی :
بيمه تامين اجتماعی :
در این طرح بسیجیان گرانقدر (عادی/فعال)، رزمندگان، ایثارگران، جانبازان و عائله تحت تکفل ایشان در قالب بیمه کارگری ـ کارفرمایی تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی (بازنشستگی، از کار افتادگی، مستمری فوت، درمان و … ) قرار می گیرند.
ــ بيمه تكميل درمان، بيمه عمر و حوادث ، بيمه آتش سوزی و خسارت منازل مسکونی:
موسسه خدمات درمانی بسیجیان در راستای مأموریت خود مبنی بر خدمت رسانی به جامعه گرانقدر بسیجی و با هدف کاهش سهم بسیجی از هزینه های درمان، کمک به کاهش اثرات روحی و روانی بیماری بسیجیان و همچنین جبران خسارت ناشی از بروز حوادث (نقص عضو و از کارافتادگی) و خطر فوت اقدام به ارائه خدمت بیمه تکمیل درمان و عمر و حوادث و آتش سوزی به جامعه هدف نموده است.
ــ طرح ملی رويش اميد :
با توجه به بند ۴ سیاست های جمعیتی ابلاغی مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقاء پویائی و بالندگی و جوانی جمعیت با افزایش نرخ باروری و با عنایت به اینکه توسعه جمعیت، مساله ای بنیادین در امر سیاستگذاری و برنامه ریزی آینده میباشد حل مشکلات و موانع رشد جمعیتی از جمله حل مشکل ناباروری میتواند تأثیر بسزایی در افزایش نرخ رشد جمعیت ایفاء نماید و آینده ای روشن را برای کشور جمهوری اسلامی ایران به ارمغان آورد.در راستای تحقق اهداف مذکور موسسه خدمات درمانی
بسیجیان طرح رویش امید (حمایت از زوج های نابارور بسیجی) را با هدف توسعه دسترسی همه افراد جامعه هدف به خدمات درمان ناباروری در دستور کار خود قرار داده است تا ضمن ارتقاء سلامت زوجین سایر ابعاد سلامت آنان مانند ابعاد اجتماعی، روانی و معنوی خانواده نیز ارتقاء یابد
ساکی ادامه داد: در این طرح خدمات درمانی مرتبط با درمان ناباروری به کلیه زوجین مشمول (بسیجی و غیر بسیجی) در قالب طرح های حمایتی بیمه تکمیلی ارائه می شود .
ــ طرح بشیر سلامت:
با توجه به نیاز مبرم (بسیجیان گرانقدر) جهت بهره مندی از خدمات مراکز درمانی وابسته و طرف قرارداد موسسه خدمات درمانی بسیجیان با صرف کمترین زمان و هزینه و تکریم جامعه معزز بسیجی طرحی تحت عنوان طرح بشیر سلامت توسط موسسه اجرا گردید.
مزيت های نسبی
۱ـ ارتقاء سطح سلامت جامعه معزز بسیجی با مشارکت در هزینه های درمانی ایشان
۲ـ ایجاد بستری مناسب جهت ارائه تسهیلات درمانی مطلوب به بسیجیان
۳ـ ارائه خدمات درمانی به صورت یکسان، یکنواخت و عادلانه به کلیه بسیجیان در سراسر کشور
۴ـ حمایت از جامعه بسیجی در برطرف نمودن مشکلات درمانی و سلامت ایشان و خانواده محترم است.