در گفتگو با بسیج مطرح شد؛

طرحِ «کارزار شیفتگان خدمت» گامی مهم در پیشرفت و عدالت پایدار محلات آسیب دیده 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تربت‌جام محله را بنیادی‌ترین عنصر شهری و حلقه واسط بین شهر و شهروندان دانست و گفت: از اولویت‌های مهم اجرای طرحِ «کارزار شیفتگان خدمت» دستیابی پیشرفت و عدالت پایدار در محلات آسیب دیده است.
کد خبر: ۹۶۴۲۲۵۴
|
۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۲

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان‌رضوی از تربت‌جام، سرهنگ پاسدار ابراهيم بیدل در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج با تشریح اجرای طرحِ کارزار شیفتگان خدمت در محلات آسیب دیده این شهرستان افزود: محله بنیادی‌ترین عنصر شهری و حلقه واسط بین شهر و شهروندان برای دستیابی به پیشرفت و عدالت پایدار است.

 وی، ادامه داد: این طرح برابر مأموریت‌های مختلف سپاه پاسداران ذیل سیاست‌های کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب در امور شهرسازی و مسکن به‌منظور جلوگیری از گسترش حاشیه‌نشینی در شهرها و ساماندهی بافت‌های حاشیه‌ای و نامناسب موجود و همچنین برابر برنامه‌ریزی دولت در جهت تامین مسکن گروه‌های کم‌درآمد و نیازمند می‌باشد.

 وی در همین راستا حمایت از تقویت موسسات خیریه و ابتکارهای مردمی برای تامین مسکن اقشار محروم برای توانمندسازی و خوداتکای اقشار و این گروه‌ها در برنامه‌های موجود برای رفاه و تامین اجتماعی و هویت بخشی به سیمای شهر و روستا و بازآفرینی و کارآمدسازی معماری اسلامی_ایرانی با عنوان «قرارگاه کرامت محلات آسیب دیده» را از دیگر فعالیت این طرح برشمرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تربت‌جام، اظهارکرد: ماموریت اصلی این قرارگاه ذیل دو قرارگاه فرهنگی اجتماعی «تولید قدرت نرم و سبک زندگی» و قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی «پیشرفت و آبادانی» با هدف کمک به ارتقاء و بهبود شاخص های فرهنگی، اجتماعی، عمرانی، بهداشتی، امنیتی و.... محلات آسیب دیده و حاشیه‌نشین را از سال ۱۳۹۴ در دستور کار قرار دارد.

بیدل، تصریح کرد: متاسفانه به علت عدم برنامه‌ریزی نظام‌مند و منسجم در توسعه کشور؛ مشکلات عمده اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی مانند تراکم جمعیت شهری، افزایش مهاجرت به شهرها، برهم خوردن عدالت اجتماعی را به دنبال داشته است و این مهم منجر به شکل‌گیری محلات آسیب دیده و کم‌برخوردار و گسترش حاشیه‌نشینی در برخی از کلان‌شهرها شده است.

راهبرد اصلی طرح؛ مردمی سازی کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی

 طرحِ «کارزار شیفتگان خدمت» گامی مهم در پیشرفت و عدالت پایدار محلات آسیب دیده 

وی، خاطرنشان کرد: این طرح با هدف امیدآفرین در عموم مردم و سطح جامعه به‌ویژه در محلات آسیب‌دیده و افزایش سرمایه اجتماعی نظام در راستای راهبرد سند اعتلای ده ساله بسیج به فرمان رهبر معظم انقلاب است و یکی از راهبردهای اصلی این طرح مردمی سازی کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی با استفاده از ظرفیت مردمی قرارگاه کرامت در محلات آسیب دیده خواهد بود.

سرهنگ‌بیدل برپایی جلسات مختلف هماهنگی با فرمانداری و سایر مدیران دستگاه‌های ذی‌ربط، برگزاری ۳ میز خدمت به همت بسیج ادارات، حضور گروه‌های جهادی عمرانی در محلات آسیب دیده، سلسله کارگاه‌های سواد رسانه و پیشگیری از اعتیاد، تسطیح زمین فوتبال محله، تایل فرش خیابان‌ها، روشنایی پارک‌ها و معابر، برگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی و قرآنی به مناسبت‌های مختلف، اطعام نیازمندان با توزیع غذای گرم به همت جهادگران گروه جهادی شهید سلیمانی، فعال‌سازی کشت‌های پایگاه‌های مقاومت بسیج محلات را از عمده فعالیت‌های «قرارگاه کرامت محلات آسیب دیده» در راستای تعامل و هم‌فزایی بسیج با دستگاه اجرایی این شهرستان دانست.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار