جنبه ایجابی امر به معروف باید بر جنبه سلبی غلبه کند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی ،حجت الاسلام والمسلمین دکتر تکمیلی امام جمعه و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان طبس: امر به معروف و نهی از منکر به معنی این است که افراد مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند و اجازه ندهد جامعه به سوی ترک معروف و کثرت گناه حرکت کند.
هیچ جا مانند اسلام به مسئله امر به معروف و نهی از منکر اشاره نکرده به همین واسطه است که تفاوت ماهیت دین اسلام با سایر مذاهب و ادیان است.
در جامعه ما بیشتر متاسفانه تکیه بر نهی از منکر شده، ولی باید این دو مفهوم در کنار هم انجام شود امر به خوبی ها و مهربانی ها و امور خیر (امر بهمعروف) هم باید باشد.
این فریضتین واجب، خوب بیان و ترسیم نشد که اگر این مسئله به درستی انجام می شد خیلی از مسائل و مشکلات بخاطر ترک فعل ما در این حوزه به طور مثال در امور حقوقی و اختلافات حل می شد و این همه پرونده در دادگستری ها ایجاد نمی شد.
بنا به دیدگاه مقام معظم رهفری، ستاد امر به معروف و نهی از منکر دولتی نیست و صرفا مردمی است و هرکجا مردم پای کار آمده اند بهترین نتایج حاصل می شود.
ایجاد بستر ارتباطی مردم با ستاد امر به معروف و نهی از منکر یکی از حلقه های مفقوده در این ستاد است که باید بستری ایجاد بشه تا مردم بتوانند برای پیگیری امور مرتبط و درخواست مردم پیگیری شود.
مسئله حجاب به عنوان اولیت ۱۰ ام به بعد برنامه های ستاد امر به معروف و نهی از منکر است به طور مثال کوتاهی مدیران در امور محوله کوتاهی احتمالی یک فرهنگی در امر تربیتی دانش آموزان منکر است که اولویت بالاتری دارد.
جنبه ایجابی امر به معروف و نهی از منکر، بر جنبه سلبی باید ارجحیت داشته باشد.