امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه بیرجند با توانبخشی حضرت علی اکبر(ع) برای ارتباط جامعه دانشگاهی با معلولان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، ابوالفضل اکبرپور معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند امروز در دیدار با مدیرعامل توانبخشی حضرت علی اکبر(ع) بیرجند اظهار داشت: تفاهم نامه ۴ ساله همکاری فی ما بین دانشگاه بیرجند و موسسه خیریه توانبخشی حضرت علی اکبر(ع) برای ارتباط بهتر دانشگاه با جامعه معلولان و سالمندان امضا شد.
وی گفت: همکاری بین دانشگاه بیرجند و توانبخشی حضرت علی اکبر(ع) در ۱۰ ماده و چهار برگ و چهار نسخه دارای اعتبار واحد تنظیم شد و به امضای طرفین رسید.
معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند با بیان اینکه در صورت توافق طرفین مدت زمان اجرای آن قابل تمدید خواهد بود افزود: همکاری طرفین جهت هدایت و حمایت از پایان نامه ها و رساله های تحصیلات تکمیلی و اجرای طرح های تحقیقاتی جهت انجام اولویت های تحقیقاتی مورد نیاز موسسه است.
اکبرپور افزود: همکاری دانشگاه در تامین نیازهای امور کتابخانه ای شامل ساماندهی کتابخانه و فناوری اطلاعات، برگزاری دوره های توانمندسازی و روانشناختی افراد تحت پوشش و همچنین توانمندسازی پرسنل موسسه و بهره گیری از ظرفیت ها و توانمندی های تخصصی دانشگاه و گروه های پژوهشی و فناوری و مراکز رشد از جمله اهداف این تفاهم نامه است.
معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند گفت: ۱۹۰ آزمایشگاه در سطح دانشگاه بیرجند وجود دارد و همچنین کتابخانه مرکزی و کتابخانه نشر دانشگاه با ۱۴۴ هزار عنوان کتاب و ۲۲ نشریه بزرگترین کتابخانه در استان است.
اکبرپور با بیان اینکه خدمات خوبی در کتابخانه مرکزی ارائه می شود و ۷۰ شرکت دانش بنیان داریم تصریح کرد: دانشگاه بیرجند از دانشگاه کار آفرین به سمت دانشگاه تولید ثروت در حال حرکت است و هر چند در این زمینه تاکنون خوب عمل نکردهایم اما حرکت دانشگاه به سمت کاهش وابستگی به خارج و اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است و در فن بازار باید محصولاتی با هدف تامین نیازهای داخل تولید شود.
وی بیان کرد: دانشگاه بیرجند به لحاظ آمار دانشجویی در ردیف دانشگاههای سطح دو کشور قرار میگیرد و با توجه به پتانسیلهای علمی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و رفاهی به عنوان دانشگاه پیشرفته محسوب میشود.
حامد عرب زاده مدیرعامل توانبخشی حضرت علی اکبر(ع) بیرجند در این جلسه، اظهار داشت: تفاهم نامه هایی با دانشگاه بیرجند و دانشگاه آزاد امضا شد که این تفاهم نامه ها در راستای توسعه ارتباط دانشگاه با جامعه و شناسایی و حل مشکلات جامعه با استفاده از توان علمی محققان و پژوهشگران دانشگاهی و همچنین همکاری متقابل دانشگاه با موسسات خیریه است.
حامد عرب زاده افزود: گذراندن دوره فرصت مطالعاتی کارورزی و سایر دوره های مرتبط با ارتباط جامعه و صنعت اعضای هیات علمی، دانشجویان دانشگاه در موسسه، بهره گیری متقابل دانشگاه و موسسه از زیرساخت های تحقیقاتی و فناورانه یکدیگر و استفاده دانشگاه از امکانات موجود به منظور انجام فعالیت های تحقیقاتی در موسسه از اهداف این تفاهم نامه است.
وی تصریح کرد: همچنین برگزاری دوره های توانمندسازی و روانشناختی افراد تحت پوشش و توانمندسازی پرسنل، بهره گیری از ظرفیت ها و توانمندی های تخصصی دانشگاه و گروه های پژوهشی و فناوری مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان تابعه دانشگاه و همکاری طرفین جهت هدایت و حمایت از پایان نامه ها، رساله های تحصیلات تکمیلی و اجرای طرح های تحقیقاتی جهت انجام اولویت های مورد نیاز موسسه از دیگر این اهداف است.
عرب زاده با بیان اینکه ارتباط دانشگاه های بیرجند با مرکز توانبخشی و جامعه معلولان یک کار نو در کشور است گفت: به دنبال ایجاد پارک علمی و تحقیقاتی در موسسه خیریه توانبخشی علی اکبر(ع) بیرجند هستیم.
مدیرعامل توانبخشی حضرت علی اکبر(ع) بیرجند ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۴۰۰ معلول و سالمند در موسسه توانبخشی حضرت علی اکبر(ع) بیرجند سرپرستی می شوند و این مرکز دارای چهار بخش خدمات روزانه، خواهران، برادران و سالمندان است.
عرب زاده خاطرنشان کرد: حدود ۷۰ درصد هزینه موسسه توسط خيران و حامیان استان تامین میشود و ۳۰ درصد هزینهها در قالب یارانه و معیشتی توسط سازمان بهزیستی تامین میشود.
وی اظهار کرد: مردم میتوانند با شماره گیری #۱۳۷۶*۷۸۰* و از طریق نرم افزار باد صبا کمکهای نقدی خود را انجام دهند و کمکهای غیرنقدی شامل اهدای لوازم مازاد منزل مانند البسه، دارو، پتو و لباس گرم به موسسهتحویل دهند و ذبح گوسفند در قالب عقیقه و نذری نیز انجام میشود.
انتهای پیام/