خبرهای داغ:
معلم جهادگر شوشی که مدرسه و مسجد را به هم پیوند داده است؛

صدیق:نقش محیط و پیوند مدرسه و مسجد دستاوردهای زیادی برای آینده خواهد داشت

معلم بسیجی که یک طرح آموزشی را با تلفیق مدرسه و مسجد را در راستای رفع نیازهای آموزشی و تربیتی دانش‌آموزان در روستای احمد مولا این شهرستان به اجرا در آورده است.
کد خبر: ۹۶۲۱۲۵۶
|
۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۵

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج شوش؛ حسن صدیق ۳۸ ساله معاون آموزشی  در دبستان شهادت روستای احمد مولا شهرستان شوش به فعالیت مشغول است. با مدرک کارشناسی حسابداری  از سال ۹۸ که جذب آموزش و پرورش شد، آموزش به دانش‌آموزان شهرستان شوش به ویژه مناطق روستایی مانند دوسلق و دیگر روستا های شوش را آغاز کرد.

او در مدت فعالیتش به عنوان یک معلم و معاون آموزشی توانسته تا با اجرای یک طرح تربیتی ، گزاره پیوند مسجد و مدرسه از قالب واژه ها در آورده و شکل عملی به آنها دهد البته ، او در این راه یک همراه دارد یک
 روحانی جوان و مربی طرح  امین دبستان شهادت روستا به نام حجت الاسلام محمد اسماعیلی دارد، با حسن صدیق درباره این طرح فرهنگی به گفتگو نشسته ایم.


حسن صدیق می گوید: از کودکی در مساجد و هیئت ها بزرگ شده ام ، به همین دلیل از ابتدای آغاز فعالیتم در آموزش و پرورش در مسجد امام رضا(ع) منطقه آخر آسفالت شوش، با تشکیل کلاس های تقویتی و در هیئت زنجیر زنان خدام الزهرا تلاش کردیم تا نوجوانان  و جوانان را  در این هیئت گرد هم آوریم.


او درباره  طرح آموزشی و تربیتی که در مدرسه شهادت روستای احمد مولا با شور و شوق می گوید:  این ایده  از آنجایی به دهنمان رسید که هنگامی که در روستاهای دوسلق و محور چعب مشغول به فعالیت شدم ، روی  دانش آموزان پایه های ششم که وارد مرحله ی نوجوانی آموزش های لازم را بدهیم که استعدادهایی که در این روستا ها هستند به شکوفایی برسند.

 

صدیق می گوید: به همراه شیخ محمد اسماعیلی که آموزش و پرورش به عنوان مربی طرح امین به مدرسه روستا فرستاده بود، طرح قرآنی در روستای احمد مولا اجرا کردیم و  اتوانستیم از ۱۶۵ دانش آموزی که در دبستان مشغول به تحصیل هستند را ۵۰ نفر را که عمدتا پایه های چهارم تا ششم هستند را به صورت مستمر در مسجد  آموزش دهیم و یک پیوندی را میان  مسجد، مدرسه و منزل با همدیگر که  از جلوه های ممتاز ارتباطات اجتماعی است برقرار کردیم تا  کودکان و نوجوانان از ظرفیت آن بهره مند شوند.

از زمانی که این طرح را اجرا کردیم ، با استقبال خوبی از سوی دانش آموزان،  مواجه شده است، قطع به یقین می توان گفت، ایستگاه صلواتی در ایام فاطمیه ، غبارروبی دانش آموزان بسیجی از مزار شهدا، جلسات شورای دانش آموزی ، برگزاری مراسمات فرهنگی ، مشارکت در عرصه ی سازندگی مدرسه و  ...  نتیجه پیوند مسجد و مدرسه است. 

او در ادامه به این گزاره اشاره نمود وگفت:نقش محیط با محوریت مسجد دستاوردهای زیادی را برای آینده این روستا و شهرستان  به همراه خواهد داشت و نسل جدیدی که در این پیوند سازنده جریان زندگی خود را شکل می دهند از جنبه های معنوی، فرهنگی، رشد شناختی و پیشرفت های فردی بهره خواهند گرفت.

این معلم جهادگر بسیجی ، حمایت های بسیج و سازمان تبلیغات اسلامی را خوب توصیف کرد؛ اما  مسئله کمبود امکانات در این روستا وجود دارد که امیدوارم مسئولین نگاه ویژه ای به مدارس روستایی داشته باشند تا به اجرای بهتر برنامه ها کمک کند.


وی درباره استعدادیابی در این مدرسه اینگونه گفت: با برقرار کردن این پیوند توانستیم نوجوانان مستعد در رشته های مختلف فرهنگی به ویژه مداحی را آغاز کنیم که خدا ره شاکریم استعدادهای خوبی را کشف کردیم و در حال حاضر توفیق پرورش نوجوانان را به ما داده است.

حسن صدیق یک فرهنگی بسیجی ،  متاهل و دارای دو فرزند است و هنگامی که از او پرسیدیم که آیا تمایل دارید فرزندانتان این راه را ادامه دهند ، او اینگونه پاسخ داد: آرزوی هر پدر و مادری خوشبختی فرزندانشان است ، اما  انسان باید کارهای خود را برای رضای خدا انجام دهد اما امیدوارم فرزندان رهرو حسین بن علی(ع) باشند.

این معلم جهادگر بسیجی در پایان از جعفر بیت اسماعیل مدیر دبستان شهادت و حجت الاسلام محمد اسماعیلی روحانی جوان و مربی طرح امین این دبستان تشکر و قدردانی کرد و عنوان کرد که اگر کمک های آنها نبود بدون شک این طرح به این خوبی اجرایی نمی شد.

 

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار