باحضور مسئولان شهرستان صورت گرفت؛

روایتگری حاج محمدحسین احمدی از بمباران ۱۸ و ۱۹ خرداد سال ۶۴ شهرستان ایوان و بخش زرنه

روایتگری حاج محمدحسین احمدی از بمباران ۱۸ و ۱۹ خرداد سال ۶۴ شهرستان ایوان و بخش زرنه با حضور مردم ومسیولین شهرستان برگزار شد.
کد خبر: ۹۶۰۴۹۳۱
|
۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۱

 

به گزارش خبرگزاری بسیج، حاج محمدحسین احمدی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بمباران ۱۸ و ۱۹ خرداد شهرستان ایوان گفت: تهاجم گسترده عراق در ۳۱ شهریور ۵۹ به مرزهای کشور، به ظاهر جنگ عراق با ما بود اما تمام دنیای کفر برای ساقط کردن نظام جمهوری اسلامی به میدان آمده بود.

 

وی بیان کرد: افتخار می کنیم اولین شهید در تجاوز عراق به کشورمان قبل از آغاز رسمی جنگ تحمیلی، شهید شیرزاد یاسمی بود که در دفاع از کشور به شهادت رسید.

 

وی در ادامه گفت: شهرستان ایوان در طول سالهای جنگ در همه زمینه ها درخشید اما در ارتباط با نقش شهرستان در دفاع مقدس سه مقطع مهم و شناخته شده را دارد. (۱) عملیات عاشورای سال ۵۹ در سارات سومار. (۲) بمباران ۱۸ و ۱۹ سال ۶۴. (۳) عملیات غرور آفرین تنگه کوشک که مردم شهرستان با ابتدايی ترین سلاحهای ممکن در مقابل تانکهای دشمن ایستادند و آنها را آنجا زمین گیر کرد

احمدی افزود: در طول ۸ سال دفاع مقدس، دشمن هرجا در رویارویی ناکام ماند، برای جبران شکست، به بمباران شهرها اقدام تا روحیه رزمندان و ملت را تضعیف و به اهداف پلید خود برسد.

 

حاج محمدحسین احمدی گفت: از ۳۱ شهریور ۵۹ که آغاز رسمی تجاوز رژیم بعث بود تا سال ۶۴ غیر از یک بمباران مختصر، شهر ما مورد تجاوز دشمن قرار نگرفت. این در حالی بود روزانه دهها فروند هواپیمای دشمن از منطقه ما رد ولی شاهد بمباران شهر نبودیم. ۱۸ خرداد ۶۴ ساعت ۱۰ صبح یکباره سکوت شهر در هم شکست و انفجار بمبهای مکرر و دود فضای شهر را در بر گرفت. یک حالت اضطراب‌ بر شهر حاکم شد، خلبانان هواپیماهای متجاوز عراقی با بی رحمی تمام بمبهای اهدایی قدرتهای بزرگ را بر سر مردم بی دفاع فرو ریختند.

 

وی با روایتگری از آن روز گفت: فصل امتحانات بود دانش آموزانی که از جلسه امتحان برمی گشتند آماج اصابت ترکشهای هواپیمای دشمن قرار گرفتند. تعدادی از معلمان نیز در کنار دانش آموزان خود درس علم و شهادت را توامان به شاگردان خود آموختند.

 

وی گفت: آن موقع ما افتخار حضور در سپاه را داشتیم جزء اولین گروه‌هایی بودیم که برای امدادرسانی به مناطق بمباران شده رسیدیم، صحنه های بسیار دلخراشی با چشم خود دیدیم. خیلی از خیابانها مملو از جنازه بود، انگار روز قیامت بود، هر کسی دنبال عزیزان خود بود تا از آنها خبری بگیرد. در اولین صحنه بمباران شده به ساختمان مسکونی حاج یدالله کمری رسیدیم که بر اثر اصابت بمب کامل فرو ریخته بود و همسر و تنها فرزندش زیر آوار مانده بود‌.

 

مشاور فرهنگی امام جمعه شهرستان ایوان گفت: مغازه دار شریفی که از راه حلال برای خود و ارتزاق خانواده تلاش می کرد شهید غلام ملکی بر اثر اصابت مستقیم بمب هنوز که هنوز است اثری از وجود او نیست و دلیلی بر مظلومیت ملت ماست. ولی مظلومیتی که توام با عزت بود و مقابل دشمن تا دندان مسلح ایستاد و تسلیم نشد.

 

وی عنوان کرد: سال ۶۴ نه تنها ملت ما از این قضیه خسته و از میدان خارج نشد و مدافع رزمندگان بود بلکه اواخر زمستان سال ۶۴ شاهد اعزام بزرگترین کاروان نیروهای بسیجی شهرستان ایوان به جبهه های جنگ بودیم. نیروی مورد نیاز لشکر امیرالمومنین (ع) را تامین، که خیلی از خانواده های شهدا و مسئولین در این کاروان بودند.

 

وی افزود: بعد از بمباران سال ۶۴ که مردم در دامنه کوهها، روستاها، اطراف آن و بستر رودخانه ها سکنی گزیدند از میان همان چادرها که آواره بودند خیلی از جوانان به سپاه مراجعه و ثبت نام برای جبهه کردند این یعنی تاسی به فرهنگ تسلیم ناپذیری عاشورا که راه سعادت را در همه زمینه ها به انسان ارزانی می دارد.

 

وی تصریح کرد: رمز ماندگاری و بقاء انقلاب اسلامی و تحقق آرمانهای این نظام در پرتو ادامه راه شهدا و پاسداری از میراث بزرگ آنهاست. وظیفه ماست در این راه بکوشیم و راه شهدا را با اعمال، رفتار و با خدمتمان به مردم، ادامه بدهیم.

 

وی در پایان افزود: اینک که با شهادت ریاست محترم جمهوری اسلامی حضرت آیت الله رئیسی و همراهان شهیدش در آستانه انتخابات ریاست جمهوری هستیم ملت بزرگ و حماسه ساز ایران اسلامی بار دیگر در ۸ تیرماه بیعت ناگسستنی خود را با شهیدان سرافراز انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم و امنیت و سلامت و شهدای مظلوم خدمت با حضور در پای صندوقهای رأی نشان خواهند داد و به دشمنان و بدخواهان ثابت خواهند کرد که همواره برای پاسداری از شجره طیبه جمهوری اسلامی به عنوان میراث گرانقدر شهیدان والامقام وفادار و در صحنه حضور خواهند داشت. 

ارسال نظرات
آخرین اخبار