به گزارش خبرگزاری بسیج از اصفهان، مهیار میرصالحپور در همایش اقتصاد مقاومتی استان اصفهان با معرفی خدمات این گروه در حمایت از اشتغالزایی و تولید، پنج زنجیره مورد حمایت این هولدینگ را معرفی کرد.
مدیرعامل هولدینگ اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج زنجیره صنایع دستی، زنجیره گیاهان دارویی، زنجیره پوشاک ایرانی اسلامی، زنجیره بهرهوری دام سبک و زنجیره کرک و پشم گوسفند تا فرش را پنج عرصه مورد حمایت این هولدینگ عنوان و تأکید کرد: این هولدینگ با چهار شرکت خود زنجیره تولید تا فروش کسب و کارهای کوچک را به روش علمی و عملی تکمیل کرده و آنها را به پایداری میرساند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران با تأکید بر این که اشتغالزایی پایدار خواهد بود که بتواند فروش پایدار داشته باشد، تصریح کرد: در یک زنجیره اشتغال، ابتدای زنجیره تولید محصول و انتهای آن، فروش محصول است ولی این انتهای زنجیره یعنی بازار است که تعیین میکند ابتدای زنجیره یعنی تولید به چه شکل باشد.
این دانش آموخته دکتری اقتصاد، هولدینگ اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج را شامل چهار شرکت یاس، کرانه، رشد پایدار ایرانیان و نگار نصر عنوان کرد که در زمینههایی همچون افزایش بهرهوری کشاورزی، افزایش بهرهوری پرورش دام سبک، اقتصاد دریا و سواحل و غیره فعالیت دارند.
مدیرعامل هولدینگ اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج روش این گروه را شناسایی زنجیرههای مردمی و کمک، اصلاح و تسهیلسازی این کسب و کارها با سیستم خوشهسازی از طریق اقداماتی نظیر مشاوره، اعطای تسهیلات، بازاریابی و غیره بیان کرد.
میرصالحپور با تأکید بر این که ویژگی کسب و کارهای کوچک این است که در آنها تولیدکننده، باید بازاریابی و فروش را نیز بداند وگرنه موفق نخواهد بود، از ظرفیت این هولدینگ برای اتصال کسب و کارهای کوچک به بازارهای جهانی برای صادرات محصولات خود سخن به میان آورد.
وی اصفهان را دارای ظرفیت مهمی برای ایجاد هاب صادرات صنایع دستی کشور دانست و این موضوع را نیازمند تکمیل زنجیره تولید صنایع دستی و پیدا کردن بازار جهانی پایدار برای این محصولات عنوان کرد.