نخستین واحد تولید نان کامل افتتاح شد
به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛کارشناس آرد و نان جهاد کشاورزی شهرستان فارسان بیان کرد: تولید نان کامل در راستای حفظ و سلامت شهروندان است و طبق کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی و با توجه به اهمیت نان کامل و نقش آن در سلامتی افراد جامعه، مصوب ای را مبنی بر تولید نان کامل ابلاغ کرده است.
الھہ رئیسی، با بیان اینکه نان کامل از آرد سبوس دار تهیه می شود اظهار داشت ؛ نان کامل سرشار از مواد مغذی است که می تواند طعم و بوی نان قدیمی محلی را دوباره زنده کند.
وی، در ادامه یاد آور شد: سبوس گیری از دانه گندم برای تولید نان کامل به کمتر از ۵ درصد رسیده و بیشتر آن حفظ می شود و ارزش غذایی بالایی دارد و مصرف نان کامل باعث ایمن سازی بدن در برابر ویروسها و افزایش مقاومت در برابر عفونت ها می شود.
گفتنی است: این واحد تولیدی با اعتباری بالغ بر ۳۵میلیارد ریال افتتاح شد و برای ۸ نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است .