رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل:

رسالت جهاد دانشگاهی کاربست علم و فناوری به مرحله عملیاتی است

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل اظهار کرد: رسالت جهاد دانشگاهی کاربست علم و فناوری در قالب تبدیل آن در حوزه‌های مختلف به مرحله عملیاتی یعنی تبدیل علم به فناوری و بر عکس است.
کد خبر: ۹۵۷۵۶۴۴
|
۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۳

رسالت جهاد دانشگاهی کاربست علم و فناوری به مرحله عملیاتی است

حسام رسولی در دیدار با مدیرعامل شرکت کشت و صنعت پارس در محل این شرکت اظهار کرد: رسالت جهاد دانشگاهی کاربست علم و فناوری در قالب تبدیل آن در حوزه‌های مختلف به مرحله عملیاتی یعنی تبدیل علم به فناوری و برعکس است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: جهاد دانشگاهی در حوزه های مختلف از جمله پشتیبانی و رفاهی آماده همکاری با شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف از جمله شرکت کشت و صنعت پارس است از جمله این موارد حوزه آموزش و مهارت آفرینی و حوزه نوآوری و ارتقا بهره‌وری در قالب توانمندسازی سرمایه‌های انسانی و حوزه بهبود در عملکرد سیستم‌ها و روش‌ها است.

 وی افزود: در حوزه توانمندسازی نیروهای انسانی اقداماتی از قبیله آموزش‌های مهارت افزایی، سیستم جانشین پروری، مدیریت استعداد، ارزیابی ویژگی‌های مدیران را می‌توان جزو خدمات کاربردی جهاد دانشگاهی دانست. این آموزش‌ها علاوه بر کارکنان، خانواده آن‌ها نیز از فرصت‌های موجود می‌توانند در راستای رفع نیازهای مهارتی خود استفاده کنند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل بیان کرد: در حوزه پرونده سلامت پرسنل مرکز درمان ناباروری قفقاز با مراجعه حضوری پرسنل خود به محل شرکت‌ها و یا سازمان‌ها به تشکیل این پرونده برای کارکنان می‌پردازند که این اقدام نیز خدمتی دیگر از جهاد دانشگاهی در حوزه پزشکی و سلامت است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل اظهار کرد: این همکاری‌ها و ظرفیت‌های موجود فی مابین برای همکاری و هم افزایی باعث صرفه‌جویی در وقت و هزینه شرکت‌ها و سازمان‌ها با استفاده از ظرفیت علمی جهاد دانشگاهی میسر است.

در ادامه صولت، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت پارس ضمن تشکر و خوشامد گویی به رئیس و همکاران جهاد دانشگاهی، شرکت پارس را در راستای تامین امنیت غذایی کشور متعهد دانست و افزود: این شرکت در تولید محصولات استراتژیک حرفی برای گفتن دارد و با تولید محصولات و بذرهای خاص با همکاری پژوهشکده‌های خارجی و دانشگاه‌های داخلی نیازهای کشور را در این زمینه تا حد زیادی برطرف کرده و علاوه بر آن به صادرات بذر ذرت به کشورهای اروپایی نیز اققدام می‌کند.

وی بیان کرد: این شرکت با مساحت زیر کشت ۱۰ هزار هکتار و هزار نفر پرسنل در حال ساماندهی و کیفی سازی نیروها بوده و در این راستا اجرای آموزش‌های مهارت افزایی توسط جهاد دانشگاهی را توفیق برای شرکت دانست.

صولت ادامه داد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر و کمبود آب و عدم تامین حقابه مناسب برای استان از رودخانه ارس سیاست گذاری شرکت مبنی بر استفاده از تجهیزات و فناوری‌های بروز آبیاری و کشاورزی در دستور کار است. همچنین قطعی برق در سال‌های اخیر ما را ملزم به استفاده از انرژی‌های نو و فناوری‌های لازم در این راستا کرده است.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت پارس بیان کرد: کاهش ضایعات کشاورزی، افزایش بهره‌وری نیروی انسانی در تمامی حوزه‌ها و نقاط مشترک زیادی ما را بر آن داشته است تا با عقد تفاهم نامه دوجانبه و با استفاده از ظرفیت‌های علمی و فناورانه جهاد دانشگاهی گامی در جهت رفع نقص‌های موجود و بهبود وضعیت فعلی برداشته باشیم تا بتوانیم بیش از پیش به استمرار موفقیت هایمان در سطح کشور و عرصه‌های جهانی بپردازیم.

ارسال نظرات
آخرین اخبار