به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حسین رضوان امروز در آیین افتتاح پروژه دانشکده شیمی و علوم نفت و فاز دوم دانشکده مهندسی دانشگاه بوعلی سینا که با حضور وزیر علوم، روسا و اساتید و نخبگان دانشگاهها و مسئولین استانی برگزار شد، ضمن تبریک آغاز دهه فجر و سالروز ورود امام(ره)و چهل و پنجمین سالگرد انقلاب، اظهار کرد: امروز باید یکی از دستاوردهای عظیم انقلاب را که موجب اعتلای دانشگاه است جشن بگیریم.
وی با بیان اینکه امروز شاهد افتتاح سه پروژه مهم دانشگاهی خواهیم بود، افزود: این امر آغازی است بر آغاز فعالیتهای دانشگاه که تمام پروژههای دانشگاه در این دو سال گذشته تعیین تکلیف شدند .
رئیس دانشگاه بوعلی سینا گفت: دانشکده شیمی بالغ بر ۱۳ هزار مترمربع است که امروز افتتاح میشود و ۷ هزار و ۲۰۰ مترمربع فاز دوم دانشکده شیمی به نتیجه رسیده است؛ همچنین ساختمان دانشکده بین المللی D8افتتاح خواهد شد.
* دانشکده شیمی و علوم دستاوردهای فراوانی داشته است
رئیس دانشکده شیمی و علوم نفت دانشگاه بوعلی سینا نیز اظهار کرد: پروژه ساخت دانشکده شیمی و علوم نفت ۱۴ سال طول کشید و از سال گذشته اینپروژه را آغاز کردیم و امروز نیز این پروژه تکمیل شد.
جلال بصیری پارسا گفت: این دانشکده با زیربنای ۱۳هزار مترمربع در ۴ طبقه ساخته شده است؛ دانشکده شیمی و علوم دستاوردهای فراوانی داشته است و با افتتاح فاز دوم آن امیدواریم بتوانیم همچنان مسیر پیشرفت را طی کنیم.
رئیس دانشکده مهندسی بوعلی سینا نیز ابراز کرد: این دانشکده از سال ۶۲ تاکنون بیش از ۸ هزار فارع التحصیل داشته و اکنون یک هزار و ۸۰۰ دانشجوی فعال در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا داریم.
سیدآرش فتاح حسینی گفت: در این دانشکده بیش از ۲۰ گرایش در مقطع دکترا و ۸۱ عضو هیئت علمی داریم و در یک دهه اخیر بیش از ۳۲ جلد کتاب چاپ شده، بیش از ۴۵ طرح و پژوهش خارجی، بیش از ۲ هزار مقاله و ۲۵اختراع داشته است.
وی با بیان اینکه مساحت فعلی دانشکده بالغ بر ۱۲ هزار مترمربع است، افزود: فاز دوم دانشکده مهندسی بالغ بر ۸ هزار مترمربع به فضای آموزشی اضافه شده و با توجه به روند افزایشی پذیرش دانشجو نیاز به وجود کلاس هایی با فضاهای بیشتر برای تجمیع دروس عمومی و تاسیس آزمایشگاهها با توجه به نیاز جدید گروهها و اضافه شدن گروههایی نظیر نقشه برداری، هوافضا، تعمیر و نگهداری هواپیما است و امیدواریم در هفته دولت فاز دوم این دانشکده به طور کامل بهره برداری شود.
رئیس دانشگاه بین المللی D8 اظهار کرد: این دانشگاه نظام توسعه دانشگاهی را در پیش گرفته است.
عباس افخمی گفت: این دانشگاه هسته کوچکی است که در همدان مستقر است و شبکه دانشگاه ها را برعهده دارد و از پذیرش دانشجو استفاده خواهد کرد با ۶ دانشگاه مالزی و اندونزی، ۴ دانشگاه پاکستان و با یک دانشگاه ترکیه آماده عقد قرارداد و یک تفاهم نامه با دانشگاه مصر منعقد کردیم؛ در این دانشگاه پذیرش دانشجوی ایرانی نداریم و از وزیر علوم درخواست جذب دانشجوی محدود داریم.
وی با اشاره به اینکه زبان این دانشگاه انگلیسی است، بیان کرد: پیگیر هستیم که این دانشگاه D8 باقی بماند؛ با افتتاح این دانشگاه شخصیت حقوقی ما در نگاه بیرونی به رسمیت شناخته میشود.
انتهای پیام/