۲۴ / تير / ۱۴۰۴ - 15 July 2025
17:06
کد خبر : 9569347
۱۱:۲۰

۱۴۰۲/۱۰/۱۹
استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع):

مشارکت حداکثری در انتخابات تضمین کننده امنیت پایدار کشور است

زنجان_ استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) با بیان اینکه انتخابات مایه تولید قدرت است گفت: شرکت در انتخابات مایه تضمین امنیت پایدار است و امنیت پایدار در گرو شرکت گسترده مردم در انتخابات و عامل تسریع پیشرفت کشور است.

مشارکت حداکثری در انتخابات  تضمین کننده امنیت پایدار کشور است

بهزاد کاظمی در گفتگو با خبرنگار بسیج زنجان؛ در خصوص انتخابات اظهار داشت: انتخابات در هر کشوری مظهر مردم سالاری دینی است و نشان از حضور مردم در اداره کشور است.

وی افزود: در کشور ما انتخابات هم مبنای اعتقادی دارد هم به نوعی با توجه به وضعیت منطقه و شرایطی که کشور ما دارد با نگاه دقیق می‌توان گفت، حضور مردم در انتخابات می‌تواند تعیین کننده باشد.

استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) بیان کرد: با توجه به شکل‌گیری هندسه جهانی و شکل گیری جبهه مقاومت با محوریت جمهوری اسلامی؛ کشور ما در حال حاضر به عنوان یک قدرت نوظهور در عرصه جهانی مطرح می‌شود.

وی گفت: حضور و مشارکت مردم در انتخابات نه تنها برد داخلی و ملی دارد بلکه برد منطقه‌ای و جهانی خواهد داشت و آثار و برکات فراوانی برای کشور، جامعه و مردم دارد.

کاظمی با بیان اینکه انتخابات مایه تولید قدرت است و عزت و اقتدار و سر بلندی کشور را افزایش می‌دهد گفت: انتخابات حداکثری موجب تضعیف دشمن خواهد بود و باعث می‌شود دشمن عقب نشینی کرده و حجم توطئه‌ها و ترفند‌ها علیه کشور کاهش پیدا کند.

وی ادامه داد: شرکت در انتخابات مایه تضمین امنیت پایدار است و امنیت پایدار در گرو شرکت گسترده مردم در انتخابات و عامل تسریع پیشرفت کشور است.

این استاد دانشگاه گفت: شرکت در انتخابات باعث می‌شود مسئولان صادقانه در عرصه‌های مختلف تلاش خود را بیشتر کنند و به دنبال حل مشکلات و پیشرفت کشور باشند.

وی ادامه داد: تجربه نشان داده مردم ایران اهل دقت و بصیرت بوده و در شرایط خاص به وظیفه ملی خود عمل می‌کنند و در وضعیت کنونی که کشور در میسر پیشرفت و دشمن در موضع ضعف قرار گرفته به نوعی امیدواری به وجود آمده و زمینه مشارکت بیشتر برای شرکت در انتخابات نسبت به گذشته فراهم شده است.

کاظمی به علل مشارکت کم مردم در انتخابات گذشته اشاره کرد و گفت: یکی از عوامل کرونا بود که باعث شد مشارکت مردم کم شود و مسئله دیگر این بود که برخی مسئولان با بی‌عملی، کم عملی و بد عملی باعث بی انگیزگی مردم شدند.

وی عنوان کرد: در دو سال اخیر با توجه به حرکت‌های انقلابی، جهادی و امید آفرین که در عرصه‌های مختلف داخلی، منطقه‌ای و جهانی صورت گرفته؛ خوشبختانه جمهوری اسلامی در آستانه یک تحول شتابان به سمت پیشرفت قرار گرفته و زمینه و بستر مناسب برای حل مشکلات مزمن اقتصادی و معیشتی فراهم شده است.

استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) ادامه داد: تحلیلگران بین‌المللی از جمله بانک جهانی در گزارشات اخیر خود اعلام کرده است که دولت و مجلس ایران موفق شده تورم انتظاری را کنترل کرده و قیمت دلار را ثابت نگه دارد، و نشان دهند این است که جهت‌گیری‌ها و مسیر کنونی دولت و مجلس مثمر ثمر و امید آفرین بوده و نشانه‌هایی برای حل مشکلات مردم به وجود آمده است.

وی بیان کرد: سفر‌هایی که مسئولان دولت به استان‌ها دارند و استقبال مردم نشان دهند این است که مردم به دولت و مجلس امیدوار هستند و نوید این را می‌دهد که مشارکت خوبی در انتخابات صورت گیرد.

کاظمی افزود: متاسفانه عده‌ای به دنبال این هستند که مشارکت به حداقل برسد و این به نفع ایران و نظام نیست و هیچ ایرانی وطن دوست و با غیرت نمی‌تواند بگوید مردم را باید از صندوق رای دور کرد و انتخابات را تحریم کنیم که این خواسته دشمنان قسم خورده است.

وی گفت:امیدوار هستیم مشارکت مردم بیشتر از انتخابات قبلی باشد و با برنامه‌های خوب دولت و مجلس این نوید داده می‌شود که آینده خوبی در پیش روی مردم ایران است.

این استاد دانشگاه در خصوص مشارکت حداقلی و یا عدم مشارکت گفت: عدم مشارکت باعث می‌شود دشمنان اراده و عزم خود را برای فتنه، اغتشاش، تحریم و فشار بیشتر افزایش دهند که در این میان خود مردم هستند که متضرر خواهند شد.

وی افزود: اگر مردم به دنبال حل مشکلاتشان هستند؛ راه درست مشارکت حداکثری در انتخابات است و نمونه‌ای نداریم کسانی که در انتخابات شرکت نکردن مشکلشان حل شده باشد.

فاطمه عسگری


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید