سردار بادفر در مراسم تجلیل از گروه‌های جهادی دانشجویی استان یزد:

دانشجویان و جهادگران باید شنونده صدای مردم مناطق محروم باشند

رئیس اداره امور بسیج در ستاد کل نیرو‌های مسلح کشور با بیان اینکه دانشجویان و جهادگران باید شنونده صدای مردم مناطق محروم باشند، گفت: باید به مردم مناطق محروم این نوید را بدهیم که ما می‌توانیم تریبونی برای انعکاس صدای آن‌ها به دستگاه‌های دولتی، مسئولان و نظام باشیم.
کد خبر: ۹۵۴۷۷۴۳
|
۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۵

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، سردار اسدالله بادفر در مراسم تجلیل از گروه‌های جهادی دانشجویی استان یزد با اشاره به اهمیت کار جهادی اظهار کرد: در راستای محرومیت‌زدایی از مناطق محروم در ابتدا باید علت محرومیت در آن مناطق را پیدا کنیم و سپس برای حل آن گام برداریم.
رئیس اداره امور بسیج در ستاد کل نیرو‌های مسلح کشور ادامه داد: کار جهادی ما، تلاش ما، برنامه ما، باید یک جهت معین و مشخص داشته باشد.
وی با بیان اینکه محرومیت ابعاد مختلفی دارد، گفت: محرومیت‌های اجتماعی، فرهنگی، ذهنی، سبک زندگی و سپس محرومیت اقتصادی از ابعاد مختلف محرومیت است و باید این تلاش ما برای اقدامات جهادی و محرومیت‌زدایی به‌گونه‌ای باشد که اثرات آن تا سال‌ها باقی بماند.
بادفر ادامه داد: بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری اردوی جهادی باید دارای چارچوبی باشد که می‌تواند مبتنی بر یک نظام تربیتی و هدفمند تعیین شود.
وی با اشاره به اهمیت تعریف محرومیت در جامعه تصریح کرد: دانشجویان به عنوان قوه عاقل اجتماع باید به ارائه تعریف محرومیت در ابعاد متخلف آن بپردازند تا با مطالعه و پژوهش بتوانیم به ارائه درستی از تعریف محرومیت و سپس برنامه‌ریزی برای رفع آن بپردازیم.
رئیس اداره امور بسیج در ستاد کل نیرو‌های مسلح کشور بالاترین امتیاز سازندگی را در حوزه تربیت دینی و انقلابی دانست و عنوان کرد: دانشجویان برای شرکت در اردو‌های جهادی دانشجویی هیچ منعی ندارند و از حضور آن‌ها استقبال می‌شود و دانشجو می‌تواند با علم و حوزه تخصصی تحصیلی خود، برخی از مشکلات مردم را حل کند، قابل به ذکر است که ما از دانشجویان انتظار کار حرفه‌ای نداریم و نمی‌خواهیم دانشجویان در این اردو‌ها آسیب ببینند.
وی افزود: برگ‌برنده ما در اردو‌های جهادی این است که هر دانشجو در حوزه تخصصی خود به رفع نیاز‌های مردم بپردازند تا تاثیرگذاری ما در همان حوزه بیشتر باشد.
بادفر با اشاره به اهمیت حرکت تیمی در ارد‌های جهادی گفت: نشاط معنوی و حرکت تیمی از نکات مهمی است که در اردو‌های جهادی باید به آن توجه شود تا بتوانیم در جامعه‌ای که فعالیت می‌کنیم تاثیرگذاری بیشتری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه دشمن در حال تلاش است تا ذهنیت مردم را نسبت به افراد متدین خراب کند، اظهار کرد: اقدامات جهادی به‌گونه‌ای است که بدون شعار دادن به اصلاح ذهنیت و افکار عمومی می‌پردازد و با عمل اثبات می‌کنیم که نسبت به انقلاب اسلامی احساس مسئولیت داریم و تلاش داریم تا مردم در آسایش و رفاه باشند.
بادفر با تاکید بر اینکه بسیج یک فرهنگ است، عنوان کرد: در دورانی که جنگ نرم از جنگ سرد مهم‌تر است همین اقدامات جهادی و امیدآفرینی به‌نوعی جنگ نرمی علیه جبهه گسترده دشمن است که تلاش دارد تا ناامیدی را در جامعه رواج دهد.
رئیس اداره امور بسیج در ستاد کل نیرو‌های مسلح کشور با بیان اینکه دانشجویان و جهادگران باید شنونده صدای مردم مناطق محروم باشند، گفت: باید به مردم مناطق محروم این نوید را بدهیم که ما می‌توانیم تریبونی برای انعکاس صدای آن‌ها به دستگاه‌های دولتی، مسئولان و نظام باشیم.
وی افزود: یکی از وظایف گروه‌های جهادی مطالبه‌گری است و نباید این وظیفه مهم را فراموش کنیم و باید زمینه لازم را برای ارتباط موثر با مسئولان و مردم را ایجاد کنیم، زیرا گروه‌های جهادی توانایی انجام دادن کار‌هایی را دارند که شاید غیرممکن شناخته شده باشد، اما گروه‌های جهادی فتح‌الفتوح نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

بادفر تاکید کرد: اقدامات جهادی یکی از سنگر‌هایی است که همواره در آن پیروزی، موفقیت و هم‌افزایی از نظر دانش، فکر و برنامه است.

وی ادامه داد: باید تلاش کنیم تا جمعیت گروه‌های جهادی روز به روز تکثیر شوند و با استفاده از توانمندی‌ها، قابلیت‌ها و ظرفیت‌هایشان بتوانند در میدان سازندگی گام‌های موثری بردارند و ما مسئولان نیز باید تلاش کنیم تا این گروه‌های جهادی و این افراد شناسنامه‌دار شوند تا هم امکان جذب در گروه‌های جهادی بیشتر شود و هم اسم و رسمی برای خود داشته باشند تا بتوانند منابع لازم را دریافت کنند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار