۰۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 27 April 2025
11:17
کد خبر : 9533970
۱۲:۳۵

۱۴۰۲/۰۵/۲۶

کسانی که در عرصه رسانه فعالیت دارند باید به مصادیق مجرمانه آگاهی داشته باشند

شاهرود_ دادستان شاهرود با بیان اینکه کسانی که در عرصه رسانه فعالیت دارند باید به مصادیق مجرمانه آگاهی داشته باشند، گفت: برای رسانه ها، نشریات و فعالان فضای مجازی قانون جرایم رایانه‌ای وجود دارد.

کسانی که در عرصه رسانه فعالیت دارند باید به مصادیق مجرمانه آگاهی داشته باشندبه گزارش خبرگزاری بسیج، نشست هم اندیشی فعالان فضای مجازی در سالن آمفی تئاتر بهمن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شاهرود برگزار شد.
فرشید فلاح در این نشست گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی بسیار ضروری است و برای آشنایی قشر‌های مختلف مردم به ویژه برای جوانان و افراد تاثیرگذار بسیار مهم می‌باشد.
او با اشاره به قصد دشمنان در بهره برداری از فضای مجازی برای رسیدن به اهداف خود مبنی بر دامن زدن به یاس و ناامیدی در جامعه افزود: با توسعه آموزش‌های مناسب از طریق تولید محتوای مناسب باید به خانواده‌ها کمک کرد تا زیست بهتری در جامعه ایجاد و روحیه امید و نشاط در جامعه ارتقاء یابد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان هدف از این نشست را نشر و بازتوزیع محتوای تولید شده مناسب برای خانواده‌ها که دارای جنبه‌های مختلف آموزشی از جمله آموزش خانواده است بیان کرد و اظهار داشت: با مشارکت و همکاری افراد دارای صلاحیت و متخصص مسایل خانواده و ارائه این تولیدات می‌توان مانع از تاثیر پذیری خانواده‌ها از محتوای نامناسب و فاقد مبنای علمی و تخصصی از سوی افراد ناآگاه شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شاهرود گفت: انتشار محتوای مجرمانه در شبکه‌های اجتماعی جرم است حتی اگر خود فرد تولید کننده آن نباشد.
سیدحسن میرکمالی افزود: مصادیقی در تولید و نشر محتوا از جمله اخلاقی، جرایم امنیت ملی و فضای عمومی جامعه در کارگروهی مربوط به تشخیص مصادیق مجرمانه دسته بندی و جرم انگاری شد.
او با بیان اینکه کسانی که در عرصه رسانه فعالیت دارند باید به مصادیق مجرمانه آگاهی داشته باشند، ابراز داشت: برای رسانه ها، نشریات و فعالان فضای مجازی قانون جرایم رایانه‌ای وجود دارد و چنانچه در بستر رسانه تخلفی شکل گیرد قواعد، آیین دادرسی و تحقیقات خاص خود را دنبال می‌کند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شاهرود با بیان اینکه قانون مطبوعات برای خبرنگاران امتیازاتی در نظر گرفته است، تصریح کرد: خبرنگارانی که در مقام اصلاح، نقد و تذکر به مسوولان مطالبی را نشر دهند در صورت شکایت پرونده آن‌ها با حضور هیات منصفه در دادگاهی ویژه مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و این امتیاز برای رسانه‌هایی در نظرگرفته شده که دارای شناسنامه و هویت دار باشند.
میرکمالی توصیه کرد: کسانی که در فضای رسانه‌ای فعالیت دارند برای بهره مندی از این مزایا با هماهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، رسانه خود را ثبت و از این ظرفیت استفاده کنند.
در پایان فعالان فضای مجازی از مشکلات و ظرفیت‌های بالقوه فعالیت در این عرصه را اعلام نمودند.

علي عامري
خبرنگار: علي عامري

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید