به فرموده معصوم جلسات عزاداری برای امام حسین(علیه السلام) بوی بهشت می دهد و ما بوی بهشت را از مجالس عزاداری استشمام میکنیم.
به گزارش خبرگزاری بسیج از لشکر14امام حسین(علیه السلام)، به مناسبت ایام محرم پنجمین محفل روضه همراه با سخنرانی حاج آقا جعفری رئیس دادگستری کل استان اصفهان و مداحی کربلایی رستگار با حضور کلیه کارکنان پایور و وظیفه لشکر14 امام حسین(علیه السلام) در محل حسینیه ثارالله این لشکر برگزار گردید.
مسئول روابط عمومی وتبلیغات لشکر14امام حسین(علیه السلام) با اعلام این خبر گفت: به مناسبت هفتمین روز از ماه محرم الحرام ششمین جلسه روضه حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام) با سخنرانی حاج آقا جعفری رئیس دادگستری کل استان اصفهان با حضور نمایندگی ولی فقیه در لشکر14امام حسین(علیه السلام)، فرماندهی و شورای لشکر، نیروهای رسمی و وظیفه این لشکر در حسینیه ثارالله برگزار شد.
در این محفل حاج آقا جعفری رئیس دادگستری کل استان اصفهان به عنوان سخنران اصلی ابتدای سخنان خود را به یاد شهدای دفاع مقدس بخصوص شهیدان ردانی پور، شهید خرازی وشهید کاظمی و همچنین شهدای مدافعان حرم و امنیت لشکر14امام حسین(علیه السلام) آغاز نمود و در ادامه موضوع صحبت خود را روشهای عاطفی، سیاسی و سیره عملی اولیاء الهی در نهضت عاشورا قرار داد و گفت: ارزشهای اسلام نباید مخصوص یک مقطع خاص باشد، برای تمام اعصار واعضا تا ابد در متن زندگی انسان باید زنده بماند.
این سخنران افزود: یکی از ماموریتهای انبیا و بعد از آنها اولیا، علما، صالحان و ائمه صیانت، حفظ و نگهبانی از دین خدا بود، طبق قران تمام پیامبران، انبیا، اولیا، پاکان وصالحان جانشان و سرمایشان فدای دین خدا شد، امام حسین(علیه السلام) هم همه هستی اش فدای خدا شد، در دورانی که خیلی با قطع وحی فاصله ای نبود، حدود 50سال بعد از پیامبر، باید ببینیم چه شد که بعد از50سال نور چشم پیامبر را شهید کردند، بماند که در طول تاریخ و همچنین امروزه شبهات زیادی مطرح کرده اند که اصلا آیا این حرکت امام حسین(علیه السلام) به این شکل، با زن و بچه و به این روش و هدف اصلا درست بود، یا اصلا اثری داشت؟، در طول تاریخ بودند کسانی که مورد احترام مردم بودند، شهرت بالایی در قوم و قبیله و شهر خود داشتند بعضی از همین ها برایشان شبهه پیش آمد، ظاهر کار مصیبت است، عزاداری است، علمداری، سینه زنی، مداحی، گریه و... است، درست مثل بعد از واقعه غدیر که عده ای ناراحت بودند، بعد از واقعه وحادثه عاشورا هم عده ای پشیمان و ناراحت بودند که چرا خود را به امام نرساندند مثل سلیمان ابن صردخزایی، اما آنجایی که باید پای ولایت می ایستادند و سر موقع حرکت میکردند و خودی نشان میدادند متاسفانه این کار شکل نگرفت و منجر به فجابع زیادی در طول تاریخ شده است.
حاج آقا جعفری ادامه داد: پاسخ به این شبهات کار علمایی بود که از علم بالایی برخوردار بودند مثل علامه حلی که با تشکیل مناظره ای چهار مذهب حنفی، شافعی، مالکی و حنبلی را محکوم کرد و پس از محکوم کردن آنها رو به شاه سلطان خدابنده کرد وگفت:هيچ كدام از رهبران مذهب چهارگانه اهل سنت در زمان رسول خدا نبودهاند، اما ما شيعيان پيرو علي(عليه السّلام) هستيم كه نفس پيامبر و برادر و پسر عمو و وصي آن حضرت بوده است، وقتي علامه حلّي همه را محكوم كرد شاه در اوايل سال 709 مذهب تشيع را اختيار كرد و دستور داد در خطبهها نام دوازده امام برده شود و اسم آنها بر سكهها و سر در مساجد نوشته شود. و از آن پس علامه از منزلتي خاص در نزد سلطان برخوردار شد.
این سخنران در پایان گفت: امروزه جلسات و هییات عزاداری باید مجلس رفع شبهه برای مردم بخصوص جوانان باشد که سوالات زیادی در همه امور دارند، یکی از معصومین در این مورد میفرماید: مردم جمع میشوند تا امر ما را احیا کنند،کسانی که دلشان با ماست، جلسات خصوصی یا خانگی و... این گونه جلسات بوی بهشت میدهد و ما بوی بهشت را از مجالس اهلبیت استشمام میکنیم.
لازم به ذکر است که ابتدای این مراسم با قرائت زیارت عاشورا شروع و در پایان مداح اهل بیت کربلایی حامد رستگار به نوحه خوانی وسینه زنی برای سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام) پرداخت و جمع حاضر به یاد مصائب اهل بیت به عزاداری پرداختند.