به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، علی سهرابی بیدار در حاشیه برگزاری تور رسانهای که با محوریت بازدید از موزه برق و نیروگاه خورشیدی شهدای همدان به مناسبت هفته مدیریت مصرف با هدف آشنایی اصحاب رسانه با روند تولید و توزیع انرژی برق برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال مهمترین اولویتهای شرکت مدیریت بار شبکه، تامین و انتقال برق و تلاش برای رشد تولید و انتقال بهینه انرژی برق است.
وی با بیان اینکه مهمترین ماموریت شرکت توزیع نیروی برق استان تداوم تامین برق پایدارو مطمئن برای مشترکین است، عنوان کرد: اهتمام وزرات نیرو و تمام تلاش ما در راستای تحقق این ماموریت است تا خدمات رسانی خوبی به مردم داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با تاکید بر اینکه این شرکت در راستای تحقق رسالت و ماموریت خود به منظور تداوم تامین برق پایدار و مطمئن چهار محور اصلی را در دستور کار خود قرار داده است، گفت: هوشمند کرن شبکه، افزایش قابلیت اطمینان شبکه، افزایش بهرهوری و تمرکز بر مشتری مداری و ارتباط دوسویه و پایدار محورهای اصلی کار ما است.
وی با اشاره به هفته مدیریت مصرف و اهمیت صرفه جویی انرژی برق این موضوع را امری اجتناب ناپذیر دانست و گفت: انرژی برق بسیار ارزشمند بوده و لازم است مصرف را مدیریت و الگوی مصرف را رعایت کنیم تا همواره از این نعمت برخوردار باشیم.
سهرابی بیدار با بیان اینکه همواره بر مدیریت مصرف انرژی برق تاکید میشود اما در تابستان بیشتر مورد توجه قرار میگیرد به دلایل این امر پرداخت و اضافه کرد: با توجه به اینکه در تابستان به دلیل گرمای هوا سیستمهای سرمایشی وارد مدار میشوند حدود 40 درصد به مصرف عادی اضافه میشود، مصرف انرژی در بخش کشاورزی نیز به بالاترین حد خود میرسد، با افزایش دمای هوا ضریب قدرت انتقال برق کاهش یافته و راندمان انتقال پایین میآید، بنابراین در این فصل بر مدیریت مصرف بیش از پیش تاکید میشود تا تامین برق مطمئن و پایدار برای مشترکین تداوم یابد.
وی با بیان اینکه در راستای مدیریت مصرف و تداوم تامین برق سال گذشته ۱۰۰ برنامه و امسال نیز ۱۴۰ برنامه توسط وزرات نیرو تدوین و برنامهریزی شده است، گفت: این برنامهها از یکم خرداد ماه اجرا شده و تاکنون مشکلی از لحاظ تامین نیروی برق نبوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تأکید کرد: در مراکز جمعیتی هیچ گونه قطعی برق نداریم که بیانگر این موضوع است که برنامههای وزارت نیرو و اقدامات صورت گرفته در راستای مدیریت مصرف بسیار موثر و مثمرثمر بوده است.
وی با بیان اینکه مدیریت مصرف برق در حوزه صنعت و کشاوزری نیز بر اساس مصوبه هیأت وزیران و تفاهمنامههای انجام شده بین وزارت نیرو و صمت و جهاد کشاورزی است، گفت: تعمیرات شبکه نیز طبق برنامهریزیهای انجام شده در حال اقدام است و در مراکز جمعیتی از اکیپهای خط گرم نیز استفاده میشود.
سهرابی بیدار افزود: سایر تعمیرات پیشگیرانه نیز همزمان با مدیریت بار مشترکین صنعتی و کشاورزی انجام میشود و حادثههای ایجاد شده بر روی شبکههای برق در کوتاهترین زمان با تلاش همکاران رفع شده و پایداری شبکه به صورت مستمر رصد میشود.
وی با اشاره به مصرف ۳۲ درصدی انرژی برق استان همدان در بخش خانگی به اهمیت مدیریت مصرف در این بخش پرداخت و بیان کرد: توجه ویژه به بخش خانگی و اقدامات مدیریت مصرفی میتواند در عبور از پیک بار تابستان و تداوم تامین برق پایدار اثربخش باشد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه سال گذشته با برنامههای مدیریت مصرف بار، ۹۱ درصد مشترکین در بخش خانگی زیر الگوی مصرف بودند و ۵۲ درصد آنها مشمول پاداش مدیریت مصرف شدند، گفت: سال گذشته بخش خانگی در استان همدان به دلیل مدیریت مصرف ۱۴ میلیارد تومان پاداش دریافت کرد که البته در بخشهای دیگر همچون صنعت و کشاورزی نیز پاداشهایی پرداخت شد.
وی با تاکید بر اینکه تابستان بدون خاموشی اولویت شرکت توزیع برق استان همدان است، به تشریح برنامههای مدیریت مصرف و پاداشهای در نظر گرفته شده برای مشترکین در صورت رعایت الگو و مدیریت مصرف پرداخت و افزود: امسال وزرات نیرو برای گذر از پیک تابستان، پاداش مدیریت مصرف را برای گستره بسیاری از مشترکین در نظر گرفته تا مدیریت مصرف بهتری اتفاق بیافتد و تداوم تامین برق پایدار و مطمئن صورت پذیرد.
انتهای پیام/