دکتر اصغر حاج علی اکبری در گفتگو با خبرنگار بسیج زنجان؛ اظهار داشت:مسیری که پشتوانه الهی نداشته باشد محکوم به فنا خواهد بود و هر مسیری که پایبند به سنت الهی باشد و طبق قواعد خلقت که خداوند بر مبنای نظام علت و معلول جاری کرده است صورت بگیرد ابدی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه جوامع غربی و چه جوامعی که با سنت الهی رفتار نکنند محکوم به فنا و نابودی خواهد بود، گفت:زمانی که جریان پایه گذاری انقلاب اسلامی به واسطه امام خمینی (ره) شکل گرفت مفاهیم تعریف و تبیین شدند و در نهایت با استقبال ملت ایران مواجه شد که علت آن سازگاری اندیشه امام با فطرت بشریت بود.
این مسئول با اشاره به اینکه فطرت بشری تشنه حقیقت جویی، عدالت، مردم سالاری، مقاومت و روحیه استکبار ستیزی است، عنوان کرد:امروز شاهد آن هستیم پس از گذشت چهار دهه مردم پای نظام و انقلاب ایستاده اند و عدالت مفهومی است عالمگیر که بر اساس سنتهای الهی محقق میشود.
حاج علی اکبری با بیان اینکه انسان دنبال منجی و عدالت است، افزود:امروز در دوران خاص از زندگی، حیات و زیست خود قرار گرفته ایم و در تاریخ ثابت شده است زمانی که یک منادی حق خواهی و حق طلبی در گوشهای از جهان بلند میشود تمام جریانهای مخالف برای نابودی این حق خواهی و حق طلبی به پا میخیزند که علت اصلی مخالفت و دشمنی، دشمنان با نظام جمهوری اسلامی حق طلبی و حق خواهی و مبارزه با ظلم و استکبار است.
وی با اشاره به اینکه امروز توجه به چهار مقوله راهگشای مشکلات جامعه است، تصریح کرد:توجه به توانمندیهای داخلی و قوت داخلی، توجه به ظرفیتهای بالقوه و فعال نشده درون خود، توجه به توانمندیها و انگیزه و انرژی جوانان و آینده و اهداف ملت موجب ایجاد ملت قوی و دارای چشم انداز روشن خواهد بود که میتواند به راحتی با مشکلات مقابله کند و تهدیدهای خارجی اثربخش نخواهد بود.
معاون دانشگاه پیام نور استان زنجان گفت:برای تحقق این امر دانشگاهیان، اصحاب تریبون، اساتید و مدیران در هر عرصه باید به اندازه خود روشنگری و تبیین کنند و نشان دادن وارونه واقعیتها یا پنهان کردن مسائل کشور راحل مناسبی نخواهد بود و ملت ایران در ادوار مختلف در کنار نظام و دولت بوده و برای حل مشکلات پیشقدم هستند.
وی با اشاره به اینکه مواجهه صادقانه با مردم یک مواجه تمام عیار با دشمنیها خواهد بود، گفت:همراهی مردم با حاکمیت عامل اصلی موفقیت نظام است.
این مسئول با بیان اینکه نسخههای تبیین باید براساس سطح فرهنگی و اجتماعی هر طبقه در نظر گرفته شود، افزود:نسخه واحد برای تبیین در جامعه نداریم و آنچه در عرصه دانشگاهی اتفاق میافتاد با آنچه در عرصه عمومی اتفاق میافتد کاملا متفاوت است در نتیجه جهاد تبیین با مواجهه صادقانه محقق میشود و هر قشر زبان خاص خود را دارد که باید به آن توجه کرد.