حسین حاجی دلیگانی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرگزاری بسیج در خصوص تأکیدات رهبر انقلاب در جمع معلمان و فرهنگیان؛ اظهار کرد: متأسفانه رؤسای جمهور در سالهای اخیر افرادی را به عنوان وزیر آموزش و پرورش برای کسب رأی اعتماد جهت سکانداری این وزارتخانه مهم به مجلس معرفی کردند که افرادی جامع و مدیری در حد و اندازه وزیر آموزش و پرورش نبودند.
حاجی دلیگانی با اشاره به اهمیت و جایگاه ویژه وزارت آموزش و پرورش در کشور، بر مأموریت مهم و زیر بنایی این وزارت خانه در بحث تربیت آیندهسازان ایران اسلامی تأکید کرد و افزود: متأسفانه با وجود این ساختار حساس وزارت آموزش و پرورش، برخی نگاه سطحی و پیش پا افتاده به این وزارت خانه دارند.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی از وزرای آموزش و پرورش در سالهای اخیر چنین نگاهی به سیستم مدیریت و عمق این وزارتخانه داشتند، تصریح کرد: این نگاه باعث بروز ضعف های وزرای پیشنهادی گذشته شده و مشکلاتی را برای این وزارتخانه ایجاد کرده است.
حاجی دلیگانی با اشاره به بخشی از بیانات و تذکرات مهم رهبر انقلاب در دیدار جمعی از معلمان برموضوعات مهمی مانند بی ثباتی مدیریت در آموزش و پرورش، گفت: ایشان تأکیدات مهم و ارزشمندی بر موضوعاتی نظیر «سند تحول بنیادین آموزش و پرورش» و یا لزوم احساس مسئولیت در قبال معلمان و همینطور این نکته که تعلیم و تربیت شأن دستگاه حاکم است و قابل واگذاری نیست، داشتند.
"ولایی بودن"، برخورداری از تفکر سالم"، از جمله ویژگیهای فرد شایسته سمت وزیری وراتخانه آموزش و پرورش است
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی "ولایی بودن" و برخورداری از تفکر سالم" را از جمله ویژگیهای یک فرد شایسته برای سمت وزیری وراتخانه آموزش و پرورش برشمرد و گفت: وزیر پیشنهادی باید ظرفیت تعامل با سازمانهایی مانند برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی را برای تسریع در رفع کمبودهای این وزارت خانه داشته باشد.
"استیضاح"، میدان تقابل مجلس با دولت نیست
حاجی دلیگانی با بیان اینکه "استیضاح" میدان تقابل مجلس با دولت نیست، ادامه داد: مجلس با دولت انقلابی، تعامل خوبی دارند و از طرفی، همسویی قوای سه گانه در سرعت دهی به حل مشکلات کشور به عنوان امری مهم و مورد تأکید رهبر انقلاب است. مجلس در این راستا با دولت و قوه قضاییه تعامل خوبی دارد و استیضاح به عنوان یک وظیفه ذاتی و مهم مجلس، در جهت حضور وزرای کارآمد در دولت است.
هدف از اجرای "سند تحول بنیادین آموزش و پرورش"، تعلیم و تربیت نسل امروز و فردا در تراز انقلاب اسلامی است
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی به "سند تحول بنیادین آموزش و پرورش" به عنوان یکی از اسناد مغفول مانده جهت اجرای درست و کامل در سیستم آموزشی کشور اشاره کرد و با بیان اینکه هدف از اجرای این سند مهم، تعلیم و تربیت نسل امروز و فردا در تراز انقلاب اسلامی است، افزود: متأسفانه شاهد ضعف های جدی مدیریتی در این رابطه هستیم.
حاجی دلیگانی با تأکید براینکه طی سالهای اخیر توجهی به اجرای درست "سند تحول بنیادین آموزش و پرورش" نشده است، "رتبه بندی" را یکی از اضلاع و محتوای مهم این سند دانست و تصریح کرد: متأسفانه ضعف در اجرای این سند، باعث نگرانی معلمان، این افسران سنگر تعلیم و تربیت در میدان مقابله با جنگ نرم دشمن، شده است.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی عدم تنظیم مناسب آیین نامه و نحوه اجرا را از ضعف ها و اشکالات مهم در اجرای این سند تحول آفرین در سیستم آموزشی کشور برشمرد و بر لزوم نگاه ویژه و چند جانبه بر اجرای"سند تحول بنیادین آموزش و پرورش" تأکید و اظهار داشت: اجرای درست این سند در تحکیم و استمرار استقلال، امنیت، تمامیت ارضی و اعتلای انقلاب اسلامی در قرون آینده نقش مهمی دارد.
ت/2623
انتهای پیام/