به گزارش خبرگزاری بسیج، سردار باقر زاده از فرماندهان جبهه مقاومت و از همرزمان شهید حجازی در این محفل در ابتدای سخنان خود، خاطراتی از رشادتها و سجایای اخلاقی و عملی این شهید سرافراز بیان کرد.
وی بیان داشت: شهید سردار حجازی تا آخرین لحظه عمر خود در مسیر اعتلای ارزشهای الهی تلاش کرد و جزو اولین فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در زمان تشکیل آن بود و طی دوران دفاع مقدس نیز جزو فرماندهان بزرگ و فداکار در نبردهای حق علیه باطل به شمار میرفت.
وی تصریح کرد: سردار حجازی فردی قاطع، شجاع، خوشفکر، مخلص، کادر ساز و تحولخواه بود که در تمام عرصهها در خدمت اسلام عزیز تلاش میکرد.
سردار باقر زاده اضافه کرد: شکلگیری بسیج سازندگی یکی از ابتکارات مهم شهید سردار حجازی بود و علاوه بر این شهید بزرگ در کادر سازی و ایجاد تحول در سازمان بسیج مستضعفین نیز بسیار اثرگذار بود.
این فرمانده جبهه مقاومت اسلامی خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی باهدف خدمت به محرومین و محرومیتزدایی در دوران فرماندهی سردار حجازی الگوسازی شد.
وی اضافه کرد: سردار شهید حجازی در طول دهساله خدمت در سازمان بسیج، بسیج را کاملاً متحول کرد و اقشار مختلف و تخصصی برای خدمترسانی بهتر برای مردم ایجاد شد.
سردار باقر زاده گفت: شهید حجازی دوستی و ارتباط نزدیکی با سردار شهید حاج قاسم سلیمانی داشت، گفت: عمق رفاقت و ارتباط بین این دو سردار بیش از چند دهه سابقه داشت و بر همین اساس اقدامات بسیار درخشانی در جبهه مقاومت بخصوص در توانمندی موشکی حزبالله لبنان داشت.
وی عنوان کرد: خشوع و تواضع، ولایتمدار، امیدوار و امیدآفرین، تلاش و خدمت شبانهروزی، اخلاص و خستگیناپذیری، توکل همیشگی به خدا، نظم و انضباط، نبوغ فکری و ذهن خلاق، تکلیف مدار، ساده زیستی، مردمداری، پاسخگو بودن از ویژگیهای اخلاقی بارز سردار شهید حجاری بود.
سردار باقر زاده در ادامه بابیان اهمیت اقدامات سپاه پاسداران در حفظ امنیت و آرامش پایدار جامعه،اظهار داشت: اگر اقدامات و مجاهدتهای سپاه نبود امروز وضعیتی در ایران ایجاد میشد که بسیار غمبار است.
وی عنوان کرد: با مجاهدت و رشادتهای جبهه مقاومت اسلامی و فرماندهان و رزمندگان جانبرکف آن هرساله عظمت و شکوه انقلاب اسلامی فزونی و زبونی دشمنان بیشازپیش آشکار میشود.
سردار شهید سید محمد حجازی جانباز عالیقدر پس از سالها مجاهدت و تلاش خستگی ناپذیر در عرصههای مختلف پاسداری از انقلاب و نظام در ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ بر اثر عارضه قلبی به فیض شهادت نائل آمد.