به گزارش خبرگزاری بسیج از دشتستان، جشنواره غذاهای بومی و محلی در حسینیه چهارده معصوم برازجان با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزشگاه آزاد هنری تندیس برگزار شد.
در این جشنواره چندین نوع غذای محلی و بومی از جمله قلیه ماهی، آب آرد، بادمجان، للک، رنگینک، تلیت ماست و ... توسط بانوان به نمایش گذاشته شد.
در پایان این جشنواره از شش نفر افراد برتر در زمینه غذاهای بومی محلی، با حضور معاون فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دشتستان تجلیل شد.
انتهای پیام/
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |