به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان، محمدحسن غریب سطح زیر کشت سیب در این شهرستان را هزار و ۵۰۰ هکتار اعلام کرد و گفت: ۳۵ درصد محصول تولیدی سیب در شاهرود درجه یک، ۴۰ درصد درجه ۲ و ۲۵ درصد درجه ۳ است.
رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شاهرود افزود: بخشی از سیب درجه یک به صورت تازه خوری و بخشی نیز در سردخانه ذخیره و تا پایان سال به بازار عرضه میشود.
غریب مجنی افزود: محصول درجه ۲ و ۳ برای تولید فرآوردههای سیب مانند مربا، لواشک، برگه، رب سیب، سرکه سیب و کنسانتره استفاده میشود.
او با بیان اینکه جهاد کشاورزی با توجه به کمبود آب هم اکنون برنامهای برای توسعه باغهای سیب ندارد افزود: برای استفاده از روشهای نوین آبیاری در باغهای سیب به ازای هر هکتار ۴۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض پرداخت میشود.
برداشت سیب در شهرستان شاهرود تا اواخر مهرماه ادامه دارد.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |