۱۷ / تير / ۱۴۰۴ - 08 July 2025
19:57
کد خبر : 9441856
۰۹:۴۴

۱۴۰۱/۰۴/۰۹
به همت معاونت فرهنگی و عملیات روانی لشکر عملیاتی ۱۰ حضرت سیدالشهداء(ع):

همایش بزرگ خانواده سبک زندگی ایرانی اسلامی برگزار شد

همایش بزرگ خانواده سبک زندگی ایرانی اسلامی ویژه خانواده پایوران به همت معاونت فرهنگی و عملیات روانی لشکر عملیاتی ۱۰ حضرت سیدالشهداء(ع)، با حضور دکتر سعید عزیزی در حسینیه این لشکر برگزار شد.

دکتر سعید عزیزی، روانشناس و مشاور خانواده در گفتگو با خبرنگار بسیج با اشاره به واکنش های عصبی در انسان اظهار کرد: سکوت که علامت تسلط بر خود می باشد، درون ریزی که در آن فرد چیزی نمی گوید اما علائم فیزیکی از جمله سرخ شدن گونه ها و تپش قلب بروز می دهد که نشانه تسلط برنفس و سلامت روانی است و اشک را از موارد واکنش های عصبی برشمارد.

وی با بیان اینکه تکلم و تخلیه روانی و تغییر موقعیت از موارد چهارم و پنجم واکنش های عصبی است، افزود: مورد اول و دوم بین زن و مرد مشترک است، مورد سوم و چهارم مخصوص زنان  و  مورد پنجم مختص آقایان می باشد.

دکتر عزیزی ادامه داد: داد و فریاد و صدای بلند، ناسزا گویی و گستاخی لفظی، آسیب زدن به اشیاء، آسیب زدن به خود و خود زنی و تهاجم و آسیب به دیگران از موارد دیگر واکنش های عصبی است.

به گفته وی، تحریک عصبی و فشار عصبی دو عامل اصلی پرخاشگری می باشد، که تحریک عصبی ناشی از عوامل بیرونی و فشار عصبی ناشی از عوامل درونی می باشد.

عزیزی با اشاره به تحریکات عصبی، تصریح کرد: رفتارهای خاص کودکان و تذکر مکرر از انواع رایج تحریکات عصبی است که تحریک دومی، یعنی تذکر مکرر باعث لجاجت در کودکان می شود .

وی  خاطر نشان کرد: تذکر مکرر بیشتر از جانب مادر انجام می شود که باید مدیریت گردد تا به اعصبانی شدن کودک منجر نشود.

دکتر سعید عزیزی در پایان تاکید کرد: تحریک و فشار عصبی در محیط خانواده باید حل شود تا محیط خانه و خانواده صحنه کشکمش، جنگ و جدل نشود.

انتهای پیام/ ر

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید