زهرا سالاری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان اظهارداشت: خانه خلاقیت و یادگیری آوای دانش از اوایل خرداد به جهت آموزش به دانش آموزان قشر ضعیف و آسیب دیده از کرونا به همت اساتید و آموزگاران مجرب ابتدایی شهرستان و با همکاری پایگاه بسیج شهید دهکاری دهبارز، بسیج سازندگی سپاه، آموزش و پرورش رودان راه اندازی شده است.
وی با اشاره به ضرورت آشنایی خانواده ها و دانش آموزان با آسیب ها بیان داشت: با بروز ویروس کرونا و مجازی شدن آموزش دروس دانش آموزان، جهاد علمی معلمان مرز و بوم ما برای همگان نمایان شد؛ به گونه ای که بواسطه تعهد و دغدغه آموزگاران، آموزش ها به صورت جهادی به دانش آموزان خدمت می کنند.
مدیر خانه خلاقیت آوای دانش رودان ادامه داد: هدف از راه اندازی این گروه جهادی، تکمیل آموزه های درسی و برطرف کردن مشکلات آموزشی و اختلالات یادگیری دانش آموزان آسیب دیده از کرونا می باشد.
سالاری عنوان کرد: خانه خلاقیت آوای دانش در قالب اردوهای جهادی در مدارس، خدمات آموزشی و فرهنگی به صورت کاملا رایگان به دانش آموزان و اولیای محترم شهرستان رودان ارائه می کند.
وی بیان کرد: تاکنون ۲ کارگاه آموزشی با حضور ۲۰آموزگار جهادگر برگزار شده که از جمله اقدام ها و فعالیت ها در این دوره آموزشی برای دانش آموزان کلاس های تقویتی پایه اول تا ششم ابتدایی، تشخیص و درمان اختلال املا، تشخیص و درمان اختلال خواندن، تشخیص و درمان کندنویسی، تقویت حافظه شنیداری و دیداری، مشاوره تحصیلی و مشاوره خانواده و کارگاه آموزش درسی ویژه والدین بوده است.
مدیر خانه خلاقیت آوای دانش رودان، انگیزه آموزگاران را تقویت روحیه ایثارگری و فداکاری عنوان کرد و گفت: این برنامه در مناطق محروم و هر هفته در مدارس ادامه دارد.
سالاری خاطرنشان کرد: معلمانی که هم اکنون در این طرح فعال هستند، هیچ مزایا و دستمزدی دریافت نمیکنند و سعی دارند با ظرفیت و توان خود به این دانش آموزان خدمت کنند و پس از بازگشایی مدارس نیز این طرح به عنوان طرح برگزاری کلاسهای تقویتی برای دانش آموزان کم برخوردار برگزار میشود.
با شیوع گسترده ویروس کرونا در کشور، یکی از حوزههایی که بسیار مورد تاثیر قرار گرفت حوزه مرتبط با آموزش و پرورش و تحصیل دانش آموزان بود و این ویروس سبب شد کلاسهای درس جای خود را به کلاسهای مجازی و آموزش از راه دور بدهد که تاثیرات منفی و مخرب زیادی بر آموزش صحیح نسل محصل برجای گذاشت.
در بین این آموزش های مجازی قشر روستایی و اختلال در اتصال اینترنت و آموزش مجازی و دانش آموزان محروم از داشتن وسایل اتصال به اینترنت برای حضور در کلاسهای آنلاین بیشترین ضرر و آسیب را دیدند.
اما گروهی از آموزگاران به صورت جهادی با تشکیل خانه خلاقیت آوای دانش در شهرستان رودان با برگزاری اردوهای جهادی و آموزشی در مناطق مختلف به یاری دانش آموزان آمدند و مانع بروز مشکلات تحصیلی آنان شدند.
این از خود گذشتگی جهادگران علم و دانش نشان از درس نوعدوستی و اخلاص در عمل برای رضای خداست و خدمتی بزرگ که جهادیها به آن افتخار میکنند.