مسعود فلاحی ظهر امروز یکشنبه در جلسه بررسی مشکلات و بهبود وضعیت نانواییهای اهواز با تاکید بر افزایش کیفیت نان و جلوگیری از کم فروشی اظهار کرد: اتحادیه نانوایان اهواز نظارتها را افزایش دهد و نانواییهای غیر مجاز را شناسایی و به دبیرخانه کارگروه گندم، آرد و نان اعلام کند.
وی ادامه داد: ورود آرد به نانواییها و میزان پخت نان باید کنترل شود تا تخلفی صورت نگیرد.
رئیس کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان اهواز با اشاره به اینکه نظارتها باید بر کیفیت فعالیت نانواییها تأثیرگذار باشد، گفت: نیروهای بازرسی افزایش داده شوند و نظارت بر بهداشت، نظافت عمومی مکان و کمیت و کیفیت نان به صورت مستمر انجام شود.
فلاحی گفت: درج جمله «غیرقابل فروش بر روی کیسههای آرد»، آموزش صحیح پخت نان، جریمه نانواییهای متخلف و تشویق نانواییهای وظیفه شناس، بررسی کارت سلامت و استفاده نیروهای نانوایی از روپوش و رعایت پروتکلهای بهداشتی از جمله مواردی است که باید در اولویت باشد.