به گزارش خبرگزاری بسیج از مهاباد، سعید جوادپور امروز در مراسم گرامیداشت ۹دی که در حسینیه ثارالله سپاه مهاباد برگزار شد، این روز را روزی الهی دانست و اظهار کرد: ملت ایران در روز ۹دی با عنایات الهی و هدایتهای امام حسین (ع)، توطئههای دشمن را در هم شکستند و این کار عظیم و کور کردن چشم فتنه در روزی که بسیاری از دشمنان در انتظار نابودی نظام اسلامی بودند، به روز ۹دی جلوهی یومالله میدهد.
جوادپور تحلیل واقعی از این روز را نیازمند تحلیل چندین مؤلفه مهم دانست و افزود: اولین مسئله که قبل از توجه به اجتماع عظیم ۹دی باید به آن پرداخته شود، "فتنه" میباشد، و جامعهی اسلامی باید به همه زوایا و خطرات فتنه، آگاهی کامل داشته باشد.
وی عدم درک درست از فتنه را باعث خودداری از اطلاق عنوان "فتنه" به حوادثی مانند ۸۸ عنوان کرد و ادامه داد: برخی از خواص هنوز نمیتوانند چنین تعبیری را از آن حوادث سخت ۸۸ داشته باشند.
جوادپور بصیرت را از نگاه مقام معظم رهبری، "شناخت زمان" عنوان کرد و افزود: شناخت "نیاز"، "اولویت"، "دشمن"، "دوست" و حتی "وسیلهای که انسان در مقابله با دشمن از آن استفاده میکند" نیز از دیگر ارکان بصیرت هستند.
وی ۹دی را روز تجلی "بصیرت" و "وحدت ملت ایران حول محور ولایت" دانست و گفت: این روز نماد "ولایتمداری" و "دیانت" است.
مسئول سیاسی سپاه مهاباد همچنین ۹دی را روز نمایش روحیه انقلابیگری ملت ایران دانست و افزود: مردم نشان دادند به معنای واقعی پایبند به انقلاب هستند، چرا که انقلابیگری نیاز به دینداری دارد و امکان ندارد شخصی بدون پایبندی به اصول دینی، انقلابی باشد.
جوادپور بعضی افراد را "انقلابینما" دانست و ادامه داد: همه ملت از این امتحان، سرافراز بیرون آمده و ثابت کردند انقلابی هستند ولی برخی از خواص بی بصیرت معلوم شد که انقلابی نما هستند.
وی مسئلهی "کودتاهای رنگین و مخملی" را عامل ساقط شدن حاکمیت سه کشور در غرب دانست و این شیوهی مدرن براندازی را از اسباب جنگ نرم عنوان کرد که همگی در بستر انتخابات شکل گرفت.
وی مسئولین امنیتی و نظامی کشور را به تحلیل حوادث هشتماهه سال 1388توصیه کرد و گفت: بسیاری از رمزهای انقلابهای مخملی در آن فتنه دیده میشد و معترضین همانند همان کودتاچیان، در بستر غیرقانونی، هواداران خود را به خیابانها کشاندند با تهییج و تحریک آنان از "رنگ" به عنوان نماد مشترک استفاده کردند.
جوادپور تفاوت اصلی مردم ایران را که دشمن موفق به درک آن نشد، "بصیرت، تیزبینی، تدین و انقلابی بودن مردم" عنوان کرد و اظهار داشت: اجتماع ۹دی، بعد از عاشورا و بدون هیچ تبلیغی، و بهواسطهی دینداری مردم به صورت خودجوش شکل گرفت و در برخی از شهرها حتی پیش از آن به صحنه آمده و از انقلاب دفاع کردند و این همان چیزی بود که دشمن ندیده بود.
انتهای پیام