به گزارش خبرنگار بسیج، در آیین اهدای نشان برنز قهرمانی آسیایی مبارزات کیورگی مردان توسط تکواندوکار هادی خالقیان به پدر شهید حسین غنیمت پور، رییس اداره ورزش و جوانان شاهرود گفت: عزم این اداره با مساعدت اداره کل برای حمایت بیشتر از ورزشکاران حرفهای این شهرستان است.
مقداد تیموری افزود: به همراه هادی خالقیان چند ورزشکار خرفهای دیگر در رشتههای مختلف ورزش قهرمانی به همراه استادان آنها حمایت و تجلیل خواهند شد.
او گفت: ورزشکاران حرفهای الگوی مناسبی برای اقشار مختلف جامعه بشمار میروند که بیش از پیش با مساعدت رسانهها معرفی گردند.
شهردار شاهرود هم در این آیین گفت: شورا و شهرداری برای تجلیل از قهرمانان ورزشی در نشست شورا اسلامی شهر برنامه ریزی کرده است.
محسن احمدی با تقدیر از حرکت این جوان ارزنده قهرمان شاهرودی برای اهدای نشان آسیایی خود به شهید حسین غنیمت پورتاکید کرد: این امر انگیزه قهرمانی را در جوان تقویت مینماید.
رئیس هیات تکواندوی شهرستان شاهرود هم در این آیین گفت: علم و عمل به کار گرفته شده در باشگاه ورزشی تکواندوی برادران مولانا باعث بازگشت افتخارات چندین ساله پیشکسوتان این رشته رزمی به شاهرود شده است.
علی اکبر ابراهیمیان افزود: توانمندی و ظرفیتهای نهفته بسیاری دررشته تکواندو این شهرستان با استعدادیابیهای مستمر انجام شد.
او ابراز کرد: نتیجه این پیگیریها و آموزشها علمی و نوین در عرصههای ملی، آسیایی و بین المللی در آینده نزدیک به منصه ظهور خواهد رسید.
کسب نشان قهرمانی تکواندو در عرصه ملی و بین المللی دشوار است
مسوول کمیته پژوهش، تحقیقات، آمار و برنامه ریزی هیات تکواندو استان سمنان هم در این آیین گفت: تکواندو ورزشی پرطرفدار در جهان است که رقابت برای کسب عناوین قهرمانی آن با وجود قهرمانان نامدار ایرانی و خارجی بسیار سنگین است.
سهیل مولانا افزود: در رشته تکواندو به جز استقامت بدنی، تمرینات حرفهای پرورش خلاقیت و استفاده مناسب از زمان در مبارزات ضرورت دارد.
او علم مبارزه و دست یابی به نشانهای ملی و قهرمانی بین المللی در این رشته را به دانشی وابسته به روشهای نوین برشمرد و تاکید کرد: هنرآموزان این رشته باید استفاده از احظه را ملکه ذهن خود نمایند تا پیروز میدان باشند.
مسوول کمیته پژوهش، تحقیقات، آمار و برنامه ریزی هیات تکواندو استان سمنان با بیان اینکه کسب افتخارات مختلف ورزشکاران حرفهای تکواندو بسیار اهمیت دارد، تاکید کرد: این ورزشکاران با کسب عناوین مختلف ملی و بین تالامللی در پرونده ورزشی خود رتبه جهانی خود را ارتقا میدهند.
مولانا تاکید کرد: برای دست یابی و رسیدن به مسابقات المپیکی این رشته رزمی پرونده پر بار و نشانهای رنگی طلا، نقره و برنز ملی و بین المللی فشرده با رقابتهای نزدیک و سنگین در یک دوره چهار ساله ضرورت دارد.
هادی خالقیان تکواندو کار شاهرودی عصر امروز با حضوردر گلزار شهدای شاهرود و اهدای تاج گل بر مزار شهید شاخص کشوری حسین غنیمت پور در منزل این شهید حاضر شد و نشان برنز آسیایی خود را بر گردن پدر این شهید والامقام انداخت.
کبری غنیمت پور خواهر سردار شهید حسین غنیمت پور، ورزشکار شاخص تکواندو کشور گفت: با ورود هادی خالقیان به منزل پدری این شهید خاطرات دوران نوجوانی و جوانی وی زنده شد و نشانها و احکام قهرمانی وی که در مبارزات ورزشی کسب کرده بود را در خانه طنین انداز کرد.
خواهر شهید شاخص کشور تاکید کرد: شهید حسین غنیمت پور بسیار با گذشت بود و همیشه با وضو در باشگاه برای تمرینات ورزشی حاضر میشد.
او با بیان اینکه حسین غنیمت پور باشگاه ورزشی و مسجد را هم عرض یکدیگر میدانست، ابراز کرد: برادرم مسجد را جایگاه خودسازی روحی و روانی و باشگاه ورزشی را جایگاه پرورش جسم، مقدس و همانند میشمرد.
غنیمت پور با بیان اینکه باشگاه قهرمانی تکواندو برادران مولانا زمینه تمرینات علمی و پیگیری امور ورزشی نوجوانان و جوانان را در این شهر فراهم آورده است، ادامه داد: این قهرمان ارزنده شاهرودی قبل از عزیمت به این دوره از مسابقات تکواندو بر گلزار شهدا حاضر شدو به منزل شهید برای تجدید عهد با شهدا آمد.
به گزارش بسیج، شهید غنیمت پور ۲۴ دی ماه ۶۵ در عملیات کربلای پنج، به وسیله ترکش خمپاره در منطقهی شلمچه آسمانی شد. این ترکش در زمانی که سوار بر موتور پشت دیگر هم رزمش نشسته بود، ابتدا سینهی حاج حسین رضوانی را شکافت تا بر قلب حسین غنیمت پور بنشیند. این حسین شهید شد و آن حسین به مقام جانبازی دست یافت.
آبان ماه سال ۱۳۹۷، محمد علی خسروی، قهرمان ۱۷ ساله المپیک جوانان جهان در رشته تکواندو، با حضور در خانه پدر شهید غنیمت پور نشان طلای خود را به خانواده این شهید دفاع مقدس تقدیم کرد. پس از اصابت ترکش، این سومین نشان قهرمانی است که بر سینه حسین میدرخشد.
مردم شهیدپرور شاهرود در نهضت امام خمینی (ره)، دفاع مقدس و دفاع از حرم اهل بیت (ع) بیش از یک هزارو ۱۰۰ شهید تقدیم کرده اند.
در شاهرود ۷۵۰ تکواندو کار و ۳۰ مربی و داور در این رشته ورزشی فعالیت دارند و بیش از سه هزار نفر در رشتههای رزمی مختلف مشغول ورزش هستند.
نخستین نشان بین المللی تکواندوی مبارزات مردان را سال ۱۳۸۲ سهیل مولانا برای ایران اسلامی و استان سمنان به ارمغان آورد.