۲۳ / تير / ۱۴۰۴ - 14 July 2025
00:16
کد خبر : 9372752
۱۲:۰۰

۱۴۰۰/۰۶/۲۳
تمدنی اسلامی است که در راس آن حکومت خدا باشد

ولایت یعنی خط مشی فکری، قلبی و عملی با امام امت

شادکام گفت: ولایت یعنی ارتباط فکری، قلبی و عملی با امام. عده ای گمان می کنند ولایت ائمه یعنی همین که فقط ائمه را دوست داشته باشیم اما این دوست داشتن نیاز به فضا و ابزاری دارد.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، زهره شادکام کارشناس مذهبی حوزه حضرت آمنه(س) در نشست مجازی با اعضای شورا حوزه و فرماندهان پایگاه‌های تابعه حوزه حضرت آمنه(س) با اشاره به موضوع ولایت و امامت بیان کرد: جامعه و تمدن اسلامی، جامعه ای است که در راس آن حکومت خدا باشد و قوانین و احکام و حدود الهی در آن جاری باشد.

وی گفت: پیامبر مهربانی ها مجری قوانین الهی بر زمین است. در چنین جامعه ای که اسلامی است یا همه نیکو می شوند یا سعی می کنند به نیکویی رفتار کنند چرا که شرایط برای انسان زیستن مهیاست.

کارشناس امور مذهبی در ادامه افزود: نیکو زیستن در مکاتب و جوامع مادی بسیار سخت است. چرا که همه عوامل و انگیزه ها انسان را از یاد خدا دور می کند و انسان را با ذکر خدا بیگانه می سازد.

این کارشناس در ادامه با اشاره به طرح این سوال که آیا پیامبر به تنهایی می تواند این جامعه را اداره کند و نیاز به ابزار و واسطه جهت آبادانی دارد، عنوان کرد: جامعه نیازمند به یک جمع به هم پیوسته و استوار است. جمعی که هدفش هدف پیامبر، راهش راه پیامبر، فکرش فکر او و همتش در راه او باشد.

شادکام ادامه داد: در جامعه اگر همه نیروها به کار گرفته شود و نیرویی هدر نرود و صف های استوار تشکیل شود برای رسیدن به هدف باید یک نیروی متمرکز باشد تا یکدلی و یک قلبی را به وجود آورد. البته آن نیرو باید شرایطی داشته باشد، از جمله اینکه اگاه، قوی و محکم باشد، از غیر خدا ترس نداشته باشد، ثابت قدم باشد که به یک چنین نیرو و قدرتی که همراه پیامبر و بعد از او همراه جامعه اسلامی است «امام» گفته می شود.

این کارشناس مذهبی با اشاره به مفهوم ولایت عنوان کرد: ولایت یعنی ارتباط فکری، قلبی و عملی با امام. عده ای گمان می کنند ولایت ائمه یعنی همین که فقط ائمه را دوست داشته باشیم اما این دوست داشتن نیاز به فضا و ابزاری دارد. تاریخ شاهد است که خیلی ها ائمه را دوست داشتند اما این دوست داشتن در راستای حفظ منافع خود بوده است.

شادکام گفت: ولایت یعنی هر چه بیشتر اتصال و پیوستگی بین اعضا به وجود آید، دلها بیشتر به هم گره بخورد و به هم نزدیک شود و هر چه بیشتر از مخالفان امام جدا شود. حتی در سخنان بزرگان داریم که سعی کنید که کینه هیچ محب اهل بیت و شیعه ای در دلتان نباشد زیرا انها در قلبشان محبت اهل بیت را دارند.

انتهای پیام/۱۰۱۰


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید