خبرهای داغ:

برگزاری همایش فصلی کارگروه های قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه عاشورا

تبریز- همایش فصلی کارگروه های قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه آذربایجان شرقی و روحانیون مستقر در دهستان های این قرارگاه پیش از ظهر امروز در سپاه عاشورا برگزار شد.
کد خبر: ۹۳۴۳۱۲۰
|
۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۱

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، رئیس کارگروه تعلیم و تربیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی در این کارگاه خواستار تشکیل شورای شورای تعلیم و تربیت در روستاها شد.

رحیم حسن پور افزود: با تشکیل این شوراها می توان به سادگی مشکلات تربیتی را احصا و آن را حل کرد  که در این راستا باید از ظرفیت نخبگان و صاحب نظران در این خصوص استفاده کرد.

وی حضور مدیران، معلمان مدارس روستایی، ریش سفیدان، دهیار، مسئول دهستان و ... را از جمله اعضای این شورا نام برد که می توانند در رفع مشکلات تربیتی فرهنگی روستاها گره گشا باشند.

رئیس کارگروه اشتغال قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه عاشورا نیز در این کارگروه با بیان اینکه بسیاری از طرح های اشتغال به کمک ائمه جمعه در روستاها اجرا شده است، گفت: متاسفانه برخی از طرح های اشتغال کلی گویی است و نمی توان آن ها را عملیاتی کرد.

برگزاری همایش فصلی کارگروه های فرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه عاشورا

علی مشایخی افزود: دربحث اشتغال زایی متاسفانه از نظر قانونی نمی توان ابزارهای کار همچون چرخ خیاطی و خشک کن را تهیه کرد بر همین اساس تلاش داریم با هموار کردن راه برای ارائه تسهیلات این امکان را برای افراد جویای کار فراهم کنیم.

وی در خصوص برخی دستورالعمل ها در بحث وام نیز اظهارداشت: این روال کاری مربوط به بانک هاست و قرارگاه فقط امتیاز این وام را می تواند بگیرد و روند دریافت وام مربوط به روال اداری بانک هاست.

مشایخی اظهار امیدواری کرد امسال که سال تولید و پشتیبانی و مانع زدایی نام گرفته است همه توان قرارگاه را برای  ایجاد اشتغال در مناطق محروم روستایی به کار گیرند.

مسئول کارگروه عمران نیز در ادامه با تاکید بر مطالعات دقیق مسائل روستایی و احصا واقعی نیازمندی ها گفت: مسئولان ان امر در تحقیقات میدانی باید طوری رفتار کنند که در مردم روستاها انتظار بی جا ایجاد نشود.

برگزاری همایش فصلی کارگروه های فرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه عاشورا

فرزاد بهمن نیا تعامل با دیگر نهادها و دخالت دادن مردم روستایی در امور عمرانی از دیگر موضوعات مهم عنوان و بیان کرد: مردم با همراهی کردن در این طرح بیشتر خود را در امور دخیل و نسبت به آن ها دلگرم تر می شوند.

وی افزود: ارائه گزارش و مستندسازی طرح های اجرایی از جمله مباحث مهمی است که باید برای مشخص شدن وضعیت موجود و آینده روستاها صورت گیرد و بر همین اساس بهتر است این مستندها و تصاویز از آغاز طرح، حین اجرای طرح و اتمام آن باشد.

بهمن نیا همچنین از اجرای نرم افزار غدیر برای ارزیابی طرح ها خبر داد و گفت: طرح های آب روستایی، کشاورزی و ... در این نرم افزارها ثبت و مورد ارزیابی قرار می گیرد.

حجت الاسلام نوری؛ رئیس کارگروه فرهنگی و اجتماعی قرارگاه پیشرفت و آبادانی استان نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته، از روحانیون مستقر در روستاها خواست هر 15 روز یک جلسه طبق دساورالعمل تشکیل و گزارش آن به قرارگاه طبق صورتجلسه ارسال شود.

 برگزاری همایش فصلی کارگروه های فرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه عاشورا

مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه عاشورا نیز در پایان این کارگاه و جمع بندی آن با تاکید به احصا درست نیازمندی ها در روستاها در حوزه عمران، افزود: در اجرای طرح ها تلاششود اولویت دارترین و عام المفعه ترین نیازمندی ها احصا و اجرا شوند.

اسکندری برآورد دقیق از نیاز مردم، تعامل با دستگاه های اجرایی، همکاری با نواحی سپاه، دخالت دادن مردم در امور و استفاده از ظرفیت جهادگران را از دیگر مباحث مهم در اجرای طرح ها برشمرد.

برگزاری همایش فصلی کارگروه های فرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه عاشورا

 وی با اشاره به اینکه سه هزار و 500 گروه جهادی ثبت شده در اطلس جهادی کشور مربوط به آذربایجان شرقی است، به تاکیدات رهبر فرزانه انقلاب برای بهره مندی از ظرفیت آن ها اشاره و بیان کرد: منویات معظم له در خصوص جهادگران راهبردی است که با مطالعه آن می توان به خوبی جهت راه را ترسیم کرد.

اسکندری اضافه کرد: مدل کار جهادگران و سازندگی مدل مردمی است و گروه های جهادی از دل مردم با مردم و برای مردم هستند.

اسکندری امید آفرینی را در برهه کنونی جزو نیاز اصلی جامعه خواند و اظهارداشت: باید با انعکاس واقعیت ها و نتایج کار جهادگران در مناطق مختلف این امید را در مردم به وجود آورد هرچند جهادگران تمایل به گمنامی دارند.

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار