سیدیوسف موسوی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید «حاج قاسم سلیمانی» و تسلیت ایام فاطمیه اظهار داشت: هنوز ابعاد وجودی، شخصیت و جایگاه سردار شهید «سلیمانی» به خوبی شناخته نشده است.
وی با بیان اینکه تصور میشد «حاج قاسم» با شهادتش پایان پذیرفت، گفت: این اندیشه نادرست و اشتباهی بود چراکه شهید «سلیمانی» با شهادتش حیات و تولد دوبارهای پیدا کرد.
فرمانده حوزه علی ابن ابیطالب(ع) سپاه ناحیه ملایر با اشاره به اینکه شهید «سلیمانی» را به عنوان یک چهره بینالمللی باید شناخت، گفت: «حاج قاسم» در ابعادی وجودی و ماهیت شخصیتی خود یک قابلیت انعطافی داشت که با در آغوش گرفتن فرزندان شهدای مدافع حرم تا کودکان آسیب دیده از حوادث طبیعی در ایران و حوادث تروریستی در سوریه، عراق و افغانستان وقتی آنان را میبوسید و میبوئید، این در وجود آنان به عنوان یک پدر بیمثال نقش پیدا میکرد.
وی ادامه داد: قابلیت انعطاف «حاج قاسم» آنقدر بالا بود که این شخصیت با یک کودک چنان آمیخته میشد که میتوان گفت او میتوانست آن محبت قلبی را بین خود و آن کودک ایجاد کند و همین روحیه و قابلیت انعطاف را با پدران و مادرانی که از نعمت سواد برخوردار نبودند، داشت.
موسوی تصریح کرد: در یک واحد شما لباسی بر تن «حاج قاسم» میبینید که قامتش به اندازهای است که وقتی یک رهبر کشور بزرگ در برابر او قرار میگیرد، مدعی است از حاج قاسم میآموزد و از گفتوگو با او درس میگیرد؛ قابلیت پیشبرندگی سیاست را میآموزد و این قابلیت انعطافی است که در شخصیت وجودی حاج قاسم وجود داشت که این بعد وجودی او هنوز شناخته شده نیست.
وی ادامه داد: پزشکان برای اینکه بیماران خود را معالجه کنند، معمولا باید در سالنهای تشریح و کالبدشکافی حضور پیدا کنند اما «حاج قاسم» در یک سالن کالبدشکافی به وسعت منطقه حضور یافت.
فرمانده حوزه علی ابن ابیطالب(ع) سپاه ناحیه ملایر عنوان کرد: وقتی که «حاج قاسم» در منطقه حضور پیدا میکرد، ایزدی و کُرد، آشوری و سایر قومیتها و پیروان مذاهب مختلف غرب آسیا با ایشان مأنوس میشدند چراکه نفسِ گرم او حلاّل مشکلاتشان بود و این خاصیت شخصیت وجودی «حاج قاسم» بود.
وی خاطرنشان کرد: دوست و دشمن امروز زبان به رسای قامت او گشودهاند و حتی دشمنان وقتی میخواهند از او یاد کنند به احترام یاد میکنند.
انتهای پیام/