۱۵ / تير / ۱۴۰۴ - 06 July 2025
14:46
کد خبر : 9296683
۱۴:۰۹

۱۳۹۹/۰۹/۰۴

جلسه کارگروه معدن سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه انصارالرضا(ع) برگزار شد

این جلسه با حضور مسئولین سازمان صمت استان خراسان جنوبی، نظام مهندسی معدن و اساتید گروه معدن دانشگاه بیرجند در محل ساختمان پردیس علم وفناوری سپاه انصارالرضا(ع) برگزار شد.

به گزارش سرویس بسیج مهندسین صنعت خبرگزاری بسیج، این جلسه با حضور مسئولین سازمان صمت استان خراسان جنوبی، نظام مهندسی معدن و اساتید گروه معدن دانشگاه بیرجند در محل ساختمان پردیس علم وفناوری سپاه انصارالرضا(ع) برگزار شد.

در آغاز این جلسه مهندس ارجمندفر مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه انصارالرضا(ع) ضمن خوش آمدگویی به مهمانان، به تشریح برنامه های سازمان بسیج صنعت و معدن استان پرداخت . وی افزود در مرحله اول معدن یار در سال جاری 80 معدن را پایش و عارضه یابی می کنیم.

مهندس ارجمندفر ضمن بیان شناسنامه وضعیتی معادن توضیحاتی در خصوص طرح معدن یار و اقدامات صورت گرفته پرداخت و نیاز ها و چالش ها و موانع پیش روی طرح را بیان نمود  و از مهندسین و علاقمندان جهت همکاری و هم افزایی در خصوص پایش عارضه یابی و بهبود عرصه های معدنی دعوت بعمل آورد.

دکتر شیوا عضو هیات علمی گروه معدن دانشگاه بیرجند  ضمن درخواست برگزاری دوره های آموزشی جهت افراد عارضه یاب گفت: عارضه یابی باید به نحو صحیح انجام شود تا وضعیت دقیق صنایع و معادن مشخص گردد. شیوا افزود: فقط معادنی که مواد معدنی آن در این بازه زمانی قابلیت فروش ندارد را  نمی توان نجات داد.

مهندس سالاری  تعداد واحد های معدنی استان را  670 معدن و تعداد واحدهای معدنی فعال 429 معدن و تعداد معدن غیر فعال 241 معدن عنوان کرد.

در ادامه جلسه مهندس سالاری در رابطه با شناسنامه وضعیتی معادن توضیحاتی ارائه کرد و گفت : ما با جامعه آماری ای سر و کار داریم که مشخصات دقیقی ندارند و جمع آوری اطلاعات و پایش از آنها سخت است لذا برگزاری جلسه ای تخصصی برای تشکیل ساز و کار این امر ضروری است. همچنین ایشان مشکلات پایش بخش معدن را حاکی از نبودن قوانین صحیح در ادارات مربوطه دانست.

مهندس سالاری پیشنهاد دادند که گروه های ذینفع شناسایی و به این طرح دعوت شوند. ایشان بر این باور است که در آغاز باید چشم انداز و اهدف و ماموریت به طور دقیق مشخص شود و پس از آن برنامه اجرایی کامل و جامع نوشته شود. سپس بعد از مراحل ذکر شده  باید جذب و آموزش افراد عارضه یاب را انجام دهیم.

مهندس سالاری فرم عارضه یابی معدن را شرح داد و اظهار داشت:  فرم  های عارضه یابی اداره صمت و  بسیج مهندسین صنعت و معدن بررسی گردد و فرم جامع و کامل عارضه یابی معادن تهیه و تدوین گردد.

در پایان مهندس ارجمند در پایان  پیشنهاد داد که اگر فرم معدن نیز نیاز به اصلاح دارد، موارد پیشنهادی و درخواستی را به سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن استان ارجاع دهند تا اصلاحات لازم صورت پذیرد.

انتهای پیام/

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید